Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Mertens yerine dombeleyle başlasa mertensi rakip.yorulunca alsa daha iyi olurdu bence

Hoca bence direk mesaj veriyor Ndombele oynatmayarak 3'lü orta sahayı düşünmediğini Mertensi koyup 10 numara istediğini bir kez daha gösterdi.

muslera

e.aydın nelsson apo kazımcan

torrera demirbay

ndombele

tete zaha aktürkoğlu

Şunu yapsa daha iyi olurdu sanki.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çıkarın bizi bu cendereden

Bu hafta artık geriye düşeriz gibi, inşallah yanılırım..

ulan şu halde şu maçı alırsak yedi ceddini çil yavrusu gibi dağıtırız. Haydin be! Saraçoğlunda derbi kaybetmiş gibi ağlatırız hepsini

Bu kadroyla su maci kazanirsak mucize olur sol ve sag bek Allah lik orta saha belirsiz forvet zaten halil eski senelerdeki les kadrolara donmus zaha muslera abdulkerimi toreria al disari anadolu takimi kadrosuna yakin

Ben Mertens tercihini o kadar da kötü bulmuyorum açıkçası.

Şu an kadroda şapkadan tavşan çıkarabilecek 3 adam var. Mertens, Zaha, Kerem.

Haydi ali göster kendini de Mertens hala neden ilk 11 onu anlamiyorum ? Hic bir numarasi yok. Cek oraya demirbayi yada tanguyu Mertens den daha verimli olur

Ali turap kardesim insallah iyi bir mac cikarirsin. Kaderin ve kariyerin, isminin benzedigi topcu gibi olmaz insallah

Kac yillik üyeyim cok yazmasam da her gün en az 2 defa bakarim foruma ben hic böyle olumsuz bir enerji almadim en kötü zamanda bile bir umudu vardi herkesin simdi yorumlari tam okuyamiyorum bile. Galatasaray tarihinin en iyi baslangicini yapmis adam Ismail kartal kadar saygi görmüyor burda. Futbolculara zaten giydiren giydirine anliyamiyorum gercekten

Özetle son dönemde Forum Ugur karakullukcunun müritlerinin dernegi gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forum böyle yazıyorsa rahat galibiyet yazalım oraya

Geri
Üst Alt