Sivasspor ve Eskişehirspor Avrupa Kupalarından 1 Yıl Men Edildi!

Karabük'de iğrenç bir kulüp onlarda ceza alacaklar Emenike'den dolayı.

4382-11731201557bg.JPG

CAS sürecinde Eskişehirspor ön eleme oynayacağı için yerine Bursa falan oynayamayacak diyorlar.

Fener-Salzburg maçları gibi.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan: "3 Temmuz sürecinin Avrupa'ya giden her takımın önüne pişirilip pişirilip konmasından çok rahatsızız"

Artık Avrupa Ligine bizim paf takım gider. Nereye gidersen git pislik takım eksik olmaz bizim ligde.

"Bundan sonra Trabzonspor tescilli düşmanımızdır." -eses forumundan

:asd:

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan: "3 Temmuz sürecinin Avrupa'ya giden her takımın önüne pişirilip pişirilip konmasından çok rahatsızız"

Bizim milletimizdeki mantığa hayranım

Önümüzü tıkıyorlar diye sızlanacağına neden men edildiklerini biraz sorgulasalar sorun çözülür

Hala tff koltuğunda oturanlar da hiç mi gurur yok ya onu anladım da ben babası olsam döverek istifa ettirtirdim. Gerçi babası olsam evlatlıktan reddederdim orası ayrı

Onlarda gurur yok reyiz. Isteyerekte oturmuyorlar o koltukta. O koltuga kendi istekleriyle gelmediler. Kendi istekleriyle de gidemezler. Biraz daha kullanılsınlar sonra buyuk yerden gidin mesajı gelir ve giderler. Demirören federasyonu tarihte kara bir leke olacak ve işin garip tarafı bunu kendi istekleriyle degil, verilen emirle yapacaklar.

sivas gidecek diyorsun yani.

Bu yazıdan bunu çıkarmak büyük meziyet gerçekten

Yahu sivas zaten ceza yedi. Es es casa başvurunca cas sonucu açıklanana kadar maçlar başlayacak ve sonuçta eses men edilince es esin yerine başka takım gondermedigimiz için bursasporun hakkı yenilecek 4 takımla avrupada mücadele edecegiz

Es Başk.: “Öncelikle UEFA’dan gelen kararda ‘1 yıl yasaklanmıştır’ demiyor, ‘1 yıl katılamama durumu’ diyor. Hemen CAS’a müracaat edeceğiz. Bu kararın CAS’tan döneceğini umuyoruz. 2 yıl ceza istenmişken 1 yıl verilmesi ve para cezası talebinin de kabul edilmemesi gibi bir olumlu taraf da var. Yalnız genel olarak görüyoruz ki, her şey 3 Temmuz sürecine dönüyor.”

Şifreyi çözmüşler tamamdır, ceza falan yok, olumluymuş zaten.

Mesut hoşcan gerizekalı herhalde. Hem ümit karan ve bülent uyguna dava açıyor yani onları suçlu görüyor hemde casa gideceğiz hakkımızı savunacağız diyor.

Mesut Hoşcan : “Öncelikle UEFA’dan gelen kararda ‘1 yıl yasaklanmıştır’ demiyor, ‘1 yıl katılamama durumu’ diyor. Hemen CAS’a müracaat edeceğiz. Bu kararın CAS’tan döneceğini umuyoruz. 2 yıl ceza istenmişken 1 yıl verilmesi ve para cezası talebinin de kabul edilmemesi gibi bir olumlu taraf da var. Yalnız genel olarak görüyoruz ki, her şey 3 Temmuz sürecine dönüyor.”

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Rtk08QA94Vw[/media]

Geri
Üst Alt