Sivasspor ve Eskişehirspor Avrupa Kupalarından 1 Yıl Men Edildi!

Tribun Dergi ‏@tribundergi 2 dk.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan: Bu sürecin bir an önce atlatılması gerekiyor. Eskişehirspor'un hakkını her yerde arayacağız.

Sürecin sıcak kalması iyi umarım başvururlar da UEFA dellenip hepsini kümeye gönderir.

isil tacbas ‏@isiltacbas

SON DAKİKA : TFF İSVİÇRE ESKİ TEMSİLCiSİ TUNÇ ÜNER : "UEFA İLE TEMAS HALİNDEYİM FENERBAHÇE NİN 2.İNCİ LİGE DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEYEBİLİRİM"

isil tacbas ‏@isiltacbas

SON DAKİKA : TFF İSVİÇRE ESKİ TEMSİLCiSİ TUNÇ ÜNER : "SÜPER LİGDEN 5 TAKIM 2.İNCİ LİGE DÜŞECEK"

bu haberin gerceklik payi var ise, fenev son 2 sampiyonlugunu iade etmelidir. bu durumda trabzonun ve bizim hanemize 1er sampiyonluk yazilmalidir.

Onlardan alınıp bize verilecek şampiyonluk yerin dibine batsın. Gerek yok buna.:)

★SⅢ Tapatalk★

En başından beri dediğim tek şey vardı. Eğer Fb'de azıcık zeka pırıltısı kalmışsa bizi düşürün kurtulalım diye Aydınlar'a yalvarır yoksa altından kalkamazlar demiştim. Aziz Başgan kendi elleriyle gömecek o çok sevdiği Fenerbahçe'sini.

Beter olun şikeci haysiyetsiz yatışcı pislikler.

Ayrıca Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi beni kısa vadede mutlu, uzun vadede mutsuz eder. Tamam ilk düşürülme anındaki tepkiler, o sükse falan o anki atmosfer hoş olur. Ama ligin genelini düşündüğümüzde, futboldan aldığım keyfi yarı yarıya azaltır.

Kiminle rekabet edeceğiz ?

Benim kanaatimce bu cezaların hepsi yalan beyandan. Fb dahil. Şikenin cezasının Uefa Tffye verdirecek küme düşürün diyecek.

Olması gereken de budur.

Ayrıca Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi beni kısa vadede mutlu, uzun vadede mutsuz eder. Tamam ilk düşürülme anındaki tepkiler, o sükse falan o anki atmosfer hoş olur. Ama ligin genelini düşündüğümüzde, futboldan aldığım keyfi yarı yarıya azaltır.

Kiminle rekabet edeceğiz ?

Madrid

Chelsea

Psg vs daha iyi ve kaliteli rakiplerimiz var zaten

Geri
Üst Alt