Sivasspor ve Eskişehirspor Avrupa Kupalarından 1 Yıl Men Edildi!

Ayrıca Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi beni kısa vadede mutlu, uzun vadede mutsuz eder. Tamam ilk düşürülme anındaki tepkiler, o sükse falan o anki atmosfer hoş olur. Ama ligin genelini düşündüğümüzde, futboldan aldığım keyfi yarı yarıya azaltır.

Kiminle rekabet edeceğiz ?

diyorsuki fener her yil sike yapsin bizde onlarla erkek gibi carpisalim ve bu sekilde sevk alalim? yok efendim düsecekler istersen ligin tadi kalmasin cezasini cekecekler

Şimdi bu cezaları bizim başkana bağlar bu amipsiler. :D

★SⅢ Tapatalk★

TUNÇ ÜNER: "SÜPER LİGDEN 5 TAKIM 2. LİGE DÜŞECEK!.. 1- Fenerbahçe 2- Beşiktaş 3- Sivas 4- Eskişehir 5-Mersin.."

Eski Fifa Menejeridir.

Şikeci Esesspor forumunda küfür serbest olmuş :D :D

Demiştim Şenol Güneş çok büyük hoca diye

Adam 1 haftada Bursasporu avrupaya taşıdı :))

Sony Xperia

Hani tüpcü ceza beklemiyordu:) ne dese tersi cimiyor gavatin.hem bu uefa denen dernek kimki ceza veriyor hahahhahah

Güzel kadınmış valla :D

Fake la fake . Genelde Aziz karşıtları böyle hesaplar açıyor ki fazla küfür yemesinler, davalık falan da olmasınlar, bariz erkek işte yazdıklarından da belli. Hem hangi hatunun hesabında sadece tek bir foto var yani bu bile fake olduğunu anlamaya yeterli :asd:

CL Kızılyıldız yerıne Partizanın gitmesinden sonra Fenerbahçe Kızılyıldızı Kardeş klübü olarak ekledi

CASA gideceklemis ,aman fazla casmasinlar :) salak arkadas bunlar hahahhaa

UEFA resmen TFF yi tanımıyor.şike dosyasını direk futbol federasyonu'ndan değil isviçre adalet bakanlığı aracılığıyla türk adalet bakanlığı'ndan istemiş.

Geri
Üst Alt