Sivasspor ve Eskişehirspor Avrupa Kupalarından 1 Yıl Men Edildi!

aslında uefa twitter kapağına galatasaray taraftarı resmini koyarak mesajı vermiş sadece galatasaray gelsin diğerleriniz s.... gidin demiş

Şemsiyeyi düz tarafından değil kancalı tarafından monte etsinler fenere. Hayatta çıkmaz böylece.

★SⅢ Tapatalk★

Tff: "Adalete fener yakan uefaya aldığı karar nedeniyle teşekkür ediyoruz"

Yalniz hic sasmiyor ha, daha bu sabah gazeteler mujde veriyordu gene, "Sivas'la Eskisehir ceza almayacak" diye. Her zaman ne yazarlarsa tam tersi oluyor hemen ardindan.

Arkadaşlar yurtdışında yaşayan bu konularda çok bilgili bir arkadaşımın fikri şöyle ;

%100 iddialı yazıyorum, fener eğer lig düşmezse seneye de CL, Uefa katılma hakkı kazanırsa fener hakkında yeni soruşturma açıp yine men edecekler. Bu dediğim çıkmazsa Galatasaray'ı bırakırım.

Arkadaşlar yurtdışında yaşayan bu konularda çok bilgili bir arkadaşımın fikri şöyle ;

%100 iddialı yazıyorum, fener eğer lig düşmezse seneye de CL, Uefa katılma hakkı kazanırsa fener hakkında yeni soruşturma açıp yine men edecekler. Bu dediğim çıkmazsa Galatasaray'ı bırakırım.

Devamı;

Ceza almadıkları sürece Uefa zaten katılma hakkı yok diyip diyip geçirecek abi en az 5 senesi var yani fiilen 5 sene men edicekler. 0 tolerans muhabbetine göre de son beş seneyi kapsar şekilde mektup veriliyor çünkü.

aynen öyle fenere avrupa yolu kapalı

Devamı;

Ceza almadıkları sürece Uefa zaten katılma hakkı yok diyip diyip geçirecek abi en az 5 senesi var yani fiilen 5 sene men edicekler. 0 tolerans muhabbetine göre de son beş seneyi kapsar şekilde mektup veriliyor çünkü.

Toplu men bu yüzden olmayacak işte. Fener küme düşmeden UEFA'ya katılamaz. Hatta ileri gidiyorum toplu mene ilk karşı çıkacak takım olurlar.

O Fener, seveeee sevee dü-şü-rü-le-cek.

Bpd7H0HIgAAUO8r.jpg

Taraftarımıza bak be :D :D

Fener küme düşecek inanıyorum.

ok.gif
FBir - 06.06.2014 21:32

bos.gif

Aslinda avrupaya gittigimiz ilk sene gidip CL kupasini alsak hani kupa toreninde platini kupayi veriyor kaptan havaya kaldiriyor‚ muzik basliyor‚ arkadan konfetiler atiliyor falan. Iste tam platini kupayi kaptana verdiginde kaptan kupayi havaya kaldirmak yerine tepki vermese ve tum oyuncular sakin bir sekilde platformdan inip bizim seyircilerin oldugu tribune gitse ve kupayi orada havaya kaldirsa‚ bu arada platini ve surekasi da afedersiniz sey gibi platformda kala kalsa hatta yanlislikla konfetiler havaya firlatilirsa platformda kalan platini ve surekasinin saskin resimleri ertesi gunku tum avrupa gazetelerinde yer alsa

nasil olurdu?

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Geri
Üst Alt