Sivasspor'un Bugün Yaptığı Antrenman, Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Yarıda Kaldı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Gd9bl4RWgAAGWDD
Sivasspor, Galatasaray maçı öncesi bugün yaptığı antrenmanın, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarıda kaldığını açıkladı.
Sivasspor: "Olumsuz hava koşulları nedeniyle idman 45. dakikada sonlandırıldı."

Zemini kürüyoruz ayagina önce anasini belleyecekler sonra da yesile boyayacaklar. Bu filmi gecen sene ankaragücü macinda izlemistik.

Deplasmanda havanın soğuk olması 1 bahane olmamalı.Diğer Avrupa Ligleri'nde de soğuk havalarda oynanılıyo Maçlar.Sivasspor'un da zemini iyiydi.Çok kar yağarsa Maç'ı ertelerler büyük ihtimalle.Daha önce de bu tarz Maçlar hep ertelenmişti..

Deplasmanda havanın soğuk olması 1 bahane olmamalı.Diğer Avrupa Ligleri'nde de soğuk havalarda oynanılıyo Maçlar.Sivasspor'un da zemini iyiydi.Çok kar yağarsa Maç'ı ertelerler büyük ihtimalle.Daha önce de bu tarz Maçlar hep ertelenmişti..
Sahaya Meteor dusse ertelenmez mac knk :D

Mac günü kar yagmadigi sürece sorun yok

Isinmak isteyen daha fazla kosmak zorunda

Zemin tarla’ya dönmesin az cok iyi kalsin yeterli

En nefret ettiğim deplasmanlardan biri. Gel de gıdım zevk al şimdi şu leş zeminden, şu leş rakiple oynanan maçtan.

Kasimpasa maçında kar yağışı varken yerler karliyken bile maç oynandı yani ,bu maç için bahane lüksümüz yok

Yapı çocukları fikstürü ayarlarken ilk önce bu sivasbahçe maçını yazıyor kışa sonra diğer maçları diziyordur
Saçmalık diyecektim sonra bir baktım son 5 sivas deplasmanıda Kasım, Aralık ve Ocak aylarına denk getirilmiş. Raslantı olma ihtimali sıfır.

Fbyede baktım, bu sene dahil 4 sene üstüste Nisan, Mayısa denk gelmiş. Buna şans diyeni çölde kutup ayısı sevsin.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çekeceğiniz sivas deplasman fikstürünüze kangallar saldırsın. Irzı bozuk tff.

Geri
Üst Alt