Sivas'ta "Şoför" Dehşeti

millet mal mal bakıyor o olaydan sonra kafasını gözünü yarardım itin

Sofor cidden mal, beynine cakan da yok orada..

Haysiyetsiz herif... Sinirini stresini kadınlardan çıkaracak kadar aciz bir ne idüğü belirsiz. Malesef İstanbul'da da var bunlardan. Bir kere de benim başıma gelmişti. Uzaktan uzaktan konuşuyor yanına gelemeyeceğimi zannediyordu. Bir hışımla yanına gittim sus pus oldu it oğlu it. Ama kadın olunca karşısındaki sus pus olmuyorlar. Erkeklikleri kabarıyor şerefsizlerin...

Böyle şeyler normal gelir oldu bu ülkede.Zaten adalet diye bir şey de olmayınca,şaşırmak sadece lafta kalır.Keşke azıcık adalet olsa şu ülkede.

Kiz istemeye gitmis galiba kizin babasi vermedi ondandir :2aloh1:

(sinan emir yancı ‏@YancEmir 20 feb.

Allahın ıznıyle alıyorum melegımı babası verırse bı sıkıntı yapmazsa bı adım daha yaklasıoz mutluluga Gamze Sinan)

La birisi de ucan tekmeyi yapistirmio herife ya otobus durduktan sora

《 Duncan reis 》

Galiba stresten ve yoğunluktan bu hale geliyorlar. Geçen hafta işe giderken durağı son anda farkettim ve butona bastım. Adamda ki afrayı tafrayı göreceksiniz, tabi ben arkadayım kısık sesle söyleniyor. Ki bu tip tripler beni her zaman daha fazla dellendiriyor ama ya sabır çekip yoluna gitmekten başka çaren yok, bu tip adamların kafalarını direksiyona geçirmek en ideali gibi gözükse de en doğrusu kazaya belaya bulaşmadan işine gücüne bakmak sanırım.

Adamın konuşabildiği tek kelime ``Arabadan in``

Bu adamı şoför yapmışlar

Sadece onda değil kabahat

Ona bu hakkı tanıyanlarda da suç var

Haysiyetsiz herif... Sinirini stresini kadınlardan çıkaracak kadar aciz bir ne idüğü belirsiz. Malesef İstanbul'da da var bunlardan. Bir kere de benim başıma gelmişti. Uzaktan uzaktan konuşuyor yanına gelemeyeceğimi zannediyordu. Bir hışımla yanına gittim sus pus oldu it oğlu it. Ama kadın olunca karşısındaki sus pus olmuyorlar. Erkeklikleri kabarıyor şerefsizlerin...

tam olarak ne olmustu r'tas

Sinan Emir Y.'nin halk otobüsü taşıma sisteminden men edilerek, şoför kartının iptal edildiği öğrenildi.

Bu ne lan, sadece bu kadar mı? İnsan canına kastediyor ve sadece şoförlüğü iptal edilerek kurtulacak yani öyle mi? Bir şekilde kamu davası açılmalı bu şerefsize.

tam olarak ne olmustu r'tas

önemli birşey değil renkdaş 3-4 sene önce ki olay. akbili basıp geçtim. bir sıkıntı olmadı. ondan sonra arkadan bir ses bağırıyor akbilinizi basar mısınız beyefendi diye? Bana mı diyorsun? Ben bastım falan derken olay büyüdü. Sert ve şiddetli tartışmaya kadar geldi. Ben otobüsün arka taraflarına doğru geçmiştim. O da uzaktan uzaktan hala daha bağırıyor çağırıyor falan filan işte. Yanına gidince sus pus. Adam kim akbil basıyor kim basmıyor onun kontrolünden aciz daha bir de onca insanın canını emanet ediyorlar bunlara. Yazık...

Geri
Üst Alt