Sivas'ta "Şoför" Dehşeti

Bana yapacak onu; Vites kolunun üstüne zorla oturtmayan şerefsizdir...

Arabadan inmek nasıl oluyormuş anlar o zaman. Yeminle hayatı boyunca vites koluyla yaşatırım adamı

Abi valla adam ilk başta adam akıllı sadece son durak alıyorum demiş. Kadın şov peşinde, artistlik yapma filan. Adamın hatası işi büyütmek, direk kadına tepki koysaydı gayet de haklıydı..

iç anadoluda bolca bulunur böyle yaratıklar. ve böyle yaratıkların partisi yüzünden olan bizede oluyor.

iç anadoluda bolca bulunur böyle yaratıklar. ve böyle yaratıkların partisi yüzünden olan bizede oluyor.

Daha beter öküzlükte CHP'li gördüm. Hatta bayağı beterdi. O zaman CHP yüzünden mi böyleyiz? :) Kusura bakmayın da çok saçma bi' mantık.

Edit: Siyasi görüşümü az çok biliyor artık forum. O yüzden bbp-akp yandaşı gibi yorum yapmayın lütfen. ;)

Abi sen avukatsin, yanilmiyorum dimi? :D Forumda vardi bir tane..

Yok değilim. Ben hakkın adaletin olduğu yerdeyim. Bir nevi gönüllü avukat :)

Abi valla adam ilk başta adam akıllı sadece son durak alıyorum demiş. Kadın şov peşinde, artistlik yapma filan. Adamın hatası işi büyütmek, direk kadına tepki koysaydı gayet de haklıydı..

Ama videonun başında " Ara duraklarda binsin" diyor... Ne olursa olsun herşeyin bir usulü var. Madem karşındaki haksız peki orada mağdur olup oraya buraya savrulan günahsızların suçu ne... Varsa dediğin gibi bir olay senin amirin var. belediyede. Açarsın telefonunu durum bu dersin. Yada insan gibi konuşursun.

Ne öyle " İn aşağı in aşağı"...

Halk otobüsü o otobüs. Siyah doğanla manitasını gezdirmeye götürmüyor o delikanlı.

Ama videonun başında " Ara duraklarda binsin" diyor... Ne olursa olsun herşeyin bir usulü var. Madem karşındaki haksız peki orada mağdur olup oraya buraya savrulan günahsızların suçu ne... Varsa dediğin gibi bir olay senin amirin var. belediyede. Açarsın telefonunu durum bu dersin. Yada insan gibi konuşursun.

Ne öyle " İn aşağı in aşağı"...

Halk otobüsü o otobüs. Siyah doğanla manitasını gezdirmeye götürmüyor o delikanlı.

Sonrası için lafım yok zaten. Adam sinir hastası bu belli ama bu olayların çıkmasının tek sebebi o kadın. Adamın ne yapmış olduğu bu gerçeği değiştirmez.. Gayet sakin biriyimdir ama ben bile o kadını azarlardım orada hatta inerdim otobüsten o zaman siz sürün diye..

Sonrası için lafım yok zaten. Adam sinir hastası bu belli ama bu olayların çıkmasının tek sebebi o kadın. Adamın ne yapmış olduğu bu gerçeği değiştirmez.. Gayet sakin biriyimdir ama ben bile o kadını azarlardım orada hatta inerdim otobüsten o zaman siz sürün diye..

Bak sen bile ne kadar sinirlensen bile " Bin sen sür otobüsü " diyorsun. Zaten benim tepkimde ona... Yoksa öncesini bende bilmiyorum.

O konuda hemfikiriz . :ka19:

Daha beter öküzlükte CHP'li gördüm. Hatta bayağı beterdi. O zaman CHP yüzünden mi böyleyiz? :) Kusura bakmayın da çok saçma bi' mantık.

Edit: Siyasi görüşümü az çok biliyor artık forum. O yüzden bbp-akp yandaşı gibi yorum yapmayın lütfen. ;)

Niye aliniyonki ustune anadolu insani demiyorum ama boyle tiplerin yogunlugu ordan cikardan artik kuktur mu egitimmi ama bir fark ortada. Chpli degilim ama kotu bir parti oldugundan degil yetersiz oldugundan ama siz durdukyere herseyi boyle chpye yuklerseniz her olumsuzlugu chpye yikarsaniz en koyu chpliden bile daha cok savunurum chpyi.

Niye aliniyonki ustune anadolu insani demiyorum ama boyle tiplerin yogunlugu ordan cikardan artik kuktur mu egitimmi ama bir fark ortada. Chpli degilim ama kotu bir parti oldugundan degil yetersiz oldugundan ama siz durdukyere herseyi boyle chpye yuklerseniz her olumsuzlugu chpye yikarsaniz en koyu chpliden bile daha cok savunurum chpyi.

Chp'ye mi yıktım? :) Bir daha okur musunuz..

Ayrıca niye üstüme alındığımı Gökhan abi açıklamış üst mesajda ;)

yakismadi..ic anadolu ile bir alakam yok ama insanlari böyle hedef göstermen dogru bir davranis degil..senin bu yaptigin bir nevi ayrimciliga girer..

O mantikla bakarsak benimde yahudilerle hic alakam yok ama herseyi de onlara yikiyorlar :D boyle tiplerle cok karsilasmis olmamdan dolayi aciksozluyum uretim bolgeleri anadolu artik kultur. Farkindan mi egitiimsizlikten mi bilmiyorum ama o bolgenin insani oyle nokta.

Salakmış şoför. Ben olsam artistlik yapma diyen kızın ağzının üzerine tekmeyi koyar türbanıyla meydana asardım. Sonra gayet rahatlamış şekilde yolcuları götürürdüm.

400140_563960673633189_1618595661_n.jpg

O mantikla bakarsak benimde yahudilerle hic alakam yok ama herseyi de onlara yikiyorlar :D boyle tiplerle cok karsilasmis olmamdan dolayi aciksozluyum uretim bolgeleri anadolu artik kultur. Farkindan mi egitiimsizlikten mi bilmiyorum ama o bolgenin insani oyle nokta.

kusura bakma ama ayrimciligin,ön yargilarin oldugu yerden ve kisilerden uzak durmaya calisiyorum..insanlari bölgelere göre ayiramazsin..bugün buna müsade edersek yarin irkciligin kapisini aralamis oluruz..zaten benim icin bir insanin hangi bölgeden geldigi önemli degil yeterki adam olsun..insanlari ayiristirma ,siniflandirmak isteyen bir zihniyete karsiyim..bu konu üzerine daha da fazla konusmak istemiyorum...iyi forumlar.

ağzını burnunu kırmıyorlarsa tüm Sivaslıların ben ...koyayım.

Sivas'ta 1 sene bulundum ,delikanlı insanlardır .Bu puştun ağzı ile anüsünü bir araya getirmezlerse adam değiler.

Öldürse daha mı iyiydi yani kızı. Şoförün 1 tek hatası var o da kıza haddini bildireyim derken diğer insanlarında yaralanması. Bu sebepten şoför tam dayaklık. ama o kız ise tam...

...anladınız.

Geri
Üst Alt