SIXT Sponsorluk Anlaşması İmza Töreni Hakkında | 17 Ağustos

20230817_102030.webp

Dursun Özbek:

"Sixt ile iş birliğimiz uzun süreli olacak. Bugün 5 yıllık bir sözleşmeye imza atıyoruz. Bu sözleşme Sixt'in Galatasaray'a duyduğu güveni gösteriyor."

Dursun Özbek: "Türk futbolunun içinden geçtiği bu dönemde kulübümüze verilen her destek çok önemli. Bunun yanında Galatasaray markasına son dönemde gösterilen ilginin de çok önemli olduğunu düşünüyorum."

Dursun Özbek: "Galatasaray'ın kültüründe bir kişi ya da bir grubun kontrolünü sürdürmesi amacıyla zorla yapılmış sponsorluklar yok."

Oramada sponsor buramada sponsor kudurun.. icardi sixth dogmesi yapsın onada bı 5 milyon Euro alalim

Biz şu adadan niye doğru düzgün para kazanamıyoruz. Günlük organizasyon yapsan çok iyi para gelir

Dursun Özbek: "Transferleri en kısa sürede bitirmenin peşindeyiz. Galatasaray'ı sevenler hiç endişe etmesinler. Geçen yıl en iyi futbolu oynayan takım gibi bu sene de aynı şekilde takımı kuracağız."

Dursun Özbek: "Transferde eksiklerimiz vardı, büyük bölümünü tamamladık. Bazı mevkilere nokta atışlarımız olacak. İsim vermem doğru olmaz. Galatasaray için çalışıyoruz."

Dursun Özbek: "Kurucumuz Ali Sami Yen Bey'in sunduğu vizyon şu; Olimpik sporları yaymak ve Türk gençlerine öğretmek. Daha da önemlisi Türk olmayan takımları yenmek. Amatör sporlar, daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Futbol takımı hariç 2000'e yakın amatör sporcumuz var.

Bunları antrene edilmesi ve tesisleşmesi önemli bir mali yapıyı gerektiriyor. Maalesef bu sporların getirisi çok yetersiz. Sponsorlar vasıtasıyla bu branşları fonlama yolunu seçtik. Elbette başarı odaklıyız. Bu itibarla ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım daha önce de söylediğimiz gibi, önümüzdeki 25 yılın finansal boyutunu planlıyoruz ve bir çoğu hayata geçti. "

Soru: "Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Rashica Bejeke'ye transfer oldu. Bejeke de transferi duyururken hain terör örgütü vurgusu yaptı. Sizin görüşleriniz nelerdir?"

Dursun Özbek: "O kadar zor bir soru ki! Neresinden başlasam bilmiyorum ve dün geceden beri çok üzgünüm. Galatasaray'ı bilmek ve öğrenmek lazım. Neden? Eğer böyle bir yakıştırma yapıyorsanız o camiayı iyi tanımak lazım. Galatasaray 500 yılı aşlım mazisi ve etik değerleri olan bir kulüp. Bu ülkeye devlet adamlar ve bilim insanları yetiştirmiş, her konuda bu ülkenin önünü açan insanlara ev sahipliği yapmış, binlerce genzimize Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerini öğretmiş bir kulüp."

Geri
Üst Alt