SIXT Sponsorluk Anlaşması İmza Töreni Hakkında | 17 Ağustos

Dursun Özbek: "Galatasaray cumhuriyetin yüzüdür. Galatasaray'ı eli kanlı terör örgütüyle ilişkilendirmek dünyanın en saçma işi. Bu büyük bir hadsizlik."

Dursun Özbek: "Bu terör örgütün değirmenine su taşıyacak bazı yakıştırmalar yaparak ülkeyi bölmeye, kutuplaştırmaya niye çalışıyorsunuz? Ülkesini seven, ülkesini seven herkesin duyarlı olması lazım. Ülkeyi bölmeye ve kutuplaştırmaya çalışmaktan herkes uzal dursun."

Dursun Özbek: "Bu ülkenin ihtiyacı bu mu? Ülkeyi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışmaktan herkes uzak dursun. Galatasaray olarak, Beşiktaş kulübünden özür bekliyoruz."

Dursun Özbek: "Beşiktaş'tan bir özür bekliyoruz. Beşiktaş ile yüzyıldan beri mücadele ediyoruz. Onların büyükleri ve kurucuları konusunda her zaman saygılıyız. Beşiktaşlı yöneticilere soruyorum; Niye buna ihtiyaç duydunuz ve bundan ne fayda sağladınız."

Soru: "Tete'nin lisansı henüz çıkmadı. Değerlendirme yapar mısınız?"

Dursun Özbek: "Tete transferini uluslararası hukukçulardan da bilgi alarak gerçekleştirdik. Biz bu konuda bir sorun görmüyoruz. O da en kısa zamanda takıma katılacak."

GSTV ve sosyal medyacılar bir an önce değişmeli. Çok amatör işler yapıyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSTV'de komple temizlik yapılmadan bu rezaletler bitmez. Nerede iş bilmez varsa doldurmuşlar kanala.

Dursun Özbek: "Hakim Ziyech konusunu Erden Bey takip ediyor. Olay çok taze, detayını bilmiyorum. Biraz bekleyelim."

Nevzat Dindar: "Galatasaray’da teknik kadro ve oyuncular bu akşam aileleriyle beraber Galatasaray Adası’nda yemekte buluşacaklar.."

Dursun Özbek: "Daha önce başka bir kulüp de bize bir yakıştırma yapmıştı. Ona da cevap vermiştim ve bir benzetme yapmıştım. Cinayet mahalline ilk katil gelirmiş. Her iki olayı da buna benzetiyorum."

Dursun Özbek: “Yıldız transferi, bizim Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmamızla veya kalmamamızla ilgili değil. Biz, gerekeni her zaman yapıyoruz. Ayrıca gruplara da kalacağız.”

Geri
Üst Alt