- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Şaka bir yana test fena değil, en azından benim görüşlerimi tabiki tam yansıtmıyor ama merkeze yakın olduğum doğru ki sonuçta öyle çıkmış. Günümüz siyasetinde de zaten öyle keskin çizgiler yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uza boomer
Degilvegan ile dindar muadil sıfatlar mı???
niye üzüleyim herkese hürmetimiz var keşke benim gösterdiğim saygıyı bana da toplum gösterse maalesef bize yaşam hakkı yok10 üyenin 11 i liboş çıktı üstad üzüntüden çürümez inş
Senle hemen hemen aynı çıkmışız sen biraz daha liberalmişsin.Degil
Dindarin bir manasi yok
rdaşlarımızın liboş çıkması şahsını üzer diye düşünmüştümniye üzüleyim herkese hürmetimiz var keşke benim gösterdiğim saygıyı bana da toplum gösterse maalesef bize yaşam hakkı yok![]()
Seni sevdim ... beraber elbette de Bolşevikleri yok edeceğiz!beni sevidiriyorsun. kol kola friedman ile solculari yok edecegiz insallah
aşk olsun üstat. saygısızlık mı ettin genelliyorsun.niye üzüleyim herkese hürmetimiz var keşke benim gösterdiğim saygıyı bana da toplum gösterse maalesef bize yaşam hakkı yok![]()
rdaşlarımızın liboş çıkması şahsını üzer diye düşünmüştüm
gram şüphem yok bundan üstadHissetmedim
avatardaki çocuk kim?Sol-cemiyetci çıktı
cidden istanbulda deprem mi oldu yani şimdi?gram şüphem yok bundan üstad
Kalitenin adresi turuncunun merkeze yakin kismi diyebiliriz.Senle hemen hemen aynı çıkmışız sen biraz daha liberalmişsin.
sol-liberaller napsın?Sag-Cemiyetci cikanlar hayattaki varolus sebebini tekrar sorgulasin
Onlara "bozkirkurdu" kitabini oneririm
Bu Muhafazakarligin tıbbi bir çözümü var mı liboşdaş?Muhafazakar olmaktan iyidir