- 12 Ocak 2013
- 50.651
- 59.947
- 4.323
Üstad benim sonucu yorumlar mısın? @İsmail Enver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad benim sonucu yorumlar mısın? @İsmail Enver
cidden istanbulda deprem mi oldu yani şimdi?
Soru 1. Çalışmadan Milyonları indirir gandi yapmak ister misin?Sinan Gümüş testi diye okuyan tek ben miyim?
Ne biçim freudsun lan sen
Ortam adamısınÜstad benim sonucu yorumlar mısın? @İsmail Enver
Ustad bu ankette ne çıkarsak liboş oluyoruz söyler misincidden istanbulda deprem mi oldu yani şimdi?
EcevitçiÜstad benim sonucu yorumlar mısın? @İsmail Enver
Bende sen çıkan sonuçlar üzerine deprem oldu diye goy goy yapıyorsun sanmıştım hakikaten deprem olmuş, geçmiş olsun.paranoya mı yapıyorum diyordumda cidden olmuş he.
Ney, yattınız mı?harbiden ha demir liberal cikmisin en azindan en azindan yatagi pis bir solcu ile paylasmamisim
seninle kardeş oluruz ama dava arkadaşı olamayız.Hicbir Amerikan başkanı bana benzememis ustat. Yeni bir nefes, bir soluk lazim. Amerikanin başına gecersem ilk iş Hulk Hogani hapse sokmak. Adam bircogumuzun gencligini yedi namissiz
Amcaoğlum şerefsizdir bu çocuk tatlı duruyor. Ama ben ciddi sordum retorik değil kim bu? Sanki videosu filan vardı? Hep görüyorum sende de yıllardır varAmca oğlunu tanımadın mı ?
@Demir P. BaşNey, yattınız mı?
O halde eşcinsel sorusunu köküne kadar onayladınız ha?
Obama-Clinton arasıUstad bu ankette ne çıkarsak liboş oluyoruz söyler misin
tabii insanlarin kisisel tercihlere her zaman saygimiz varO halde eşcinsel sorusunu köküne kadar onayladınız ha?
Prensip geregi solculara saplamiyorumharbiden ha demir liberal cikmisin en azindan en azindan yatagi pis bir solcu ile paylasmamisim
Bana liboş mu diyorsun şimdi üstat?Obama-Clinton arası
Intihar konusunda yasal olmamali dedim ama siz bir yolunu bulunsol-liberaller napsın?