Siyasi Görüş Testi

VlASvQ.png

bu da onedio testi ekşiden girdim sağcıymışız evelallah

Cinsel tercih, din ve birseysel düşüncelerin serbestçe olduğu bir dünya ya inanıyorum. Kimse kimseye karışmamalı.
Eşcinsel bireylerin evlatlık edindiği bir çocuk ne kadar sağlıklı yetişebilir? İstedikleri gibi sevişip etsinler, birbirleriyle duygu alış-verişinde bulunsunlar fakat sağlıklı değil. Olursa da istisnai bir durum olur.

Eşcinsel bireylerin evlatlık edindiği bir çocuk ne kadar sağlıklı yetişebilir? İstedikleri gibi sevişip etsinler, birbirleriyle duygu alış-verişinde bulunsunlar fakat sağlıklı değil. Olursa da istisnai bir durum olur.
Bu konuda bence haklisin aslinda. Cocugun perspektifindan bakilmali ciftin degil - ve cocugun hakki savunmalidir. Cocuk basit ornek okulda diger sosyal alanlarda cocuga mobbing uygulanir cok bariz bu da en basiti. Sonra ne kadar dogal bir ortam olur vs. tartisilir.

Elbette herşey siyah / beyaz değildir poltik olaylarında. Liberal olmama rağmen, o Eşcinsel - çocuk olayına temkinli yaklaşıyorum.

Ama bazen normal bir anne-baba ortami da kötü çıkabiliyor.

Burda sorun...o Eşcinsel bireylerin o çocuğa nasıl bir din / cinsel tercih eğitimi vereceği / yönlendirme yapacağı... Olay burda probleme girer konservatif kesim için.

Geri
Üst Alt