- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Ne liberalmiş arkadaş yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Furkan Korkmaz resmen GSC yı böldüNe liberalmiş arkadaş yav
Türkiye de bir "patriotic" Devlet sevgisi var...bundan dolayı Liberal'lılara karşı biraz bir farklı tutum var. Bir de Osmanlı dan gelen güçlü bir zentral Devlet bağlantısı var geçmişten kala...Kıta Avrupasındaki liberalizm Sağ'dır; Kuzey Amerika'da Sol'dur... Britanya'da ise tam Ortadadır... Türkiye'de Liberal Demokratlar sağdır ama bu iktisadi bir söylemdir zira ikinci cumhuriyetçiler Altan Brothers gibi kendilerine Marksist Liberal derler zira Troçkisttiler onların liberalden kastı sosyal konulardır ki biz genelde liboşları bu atatürk düşmanı ikinci cumhuriyetçi eski tüfek solculara deriz...
O dediğin anti-emperyalizm üstat. Türkiye'de iktidar olmak istiyorsan sol ya da sağ fark etmez anti-emperyalist olacaksın ki bu da batı tarafından hoş karşılanmıyor. Misal ekrem imamoğluna karşı hiçbir olumsuz düşüncem yoktu. Ta ki konsolosları ağarlayıncaya kadar. Artık benim için Kıbrısı satmaya çalışan AKP'den bir farkı kalmadı. Batı taraftarı olan herkes düşmanımdır. Hatta batı taraftarı da değil Çin,, İran, İsrail ve Rusya'da dahil... Bunu yabancı karşıtlığıyla karıştırıyorlar misal arjantine, yemene, pakistana, hindistana, endonezyaya, yeni zelandaya karşı hiçbir olumsuz yaklaşımım yok. Çünkü emperyal değiller hem ülkelerini hem de halklarını seviyorum. Emperyalistlere ve onların uşaklarına karşı adam olan karşı durur... Durum bundan ibaret üstatTürkiye de bir "patriotic" Devlet sevgisi var...bundan dolayı Liberal'lılara karşı biraz bir farklı tutum var. Bir de Osmanlı dan gelen güçlü bir zentral Devlet bağlantısı var geçmişten kala...
Ben mesela kendimi daha çok bir Avrupalı gibi görüyorum. Devletçilik / milliyetçilik gibi akinlara uzakım.
vardı yıktılarProleterya Diktatörlüğü var mı Dünya'da gidip oraya yerleşelim.![]()
naber lan otoriter piskopatvardı yıktılar
devrimin şanlı yolunda taşları döşüyorumnaber lan otoriter piskopat
serbest piyasanin mevyelerini yiyorumdevrimin şanlı yolunda taşları döşüyorum
sen
ne atacağımı tahmin etserbest piyasanin mevyelerini yiyorum
o kızıl güne tüm dünya uyanacak elbetBize en uygun yerleri araştırdım Ünsal, zannedersem Kim delisinin memleketi yada ne bileyim Küba falan![]()
Bir sevda olarak kalacak yoldaş, artık Dünya'da ben sosyalist bir devrimin tekrardan gerçekleşeceğine inanmıyorum.o kızıl güne tüm dünya uyanacak elbet
lakin biz göremeyebiliriz..
Bir sevda olarak kalacak yoldaş, artık Dünya'da ben sosyalist bir devrimin tekrardan gerçekleşeceğine inanmıyorum.
O dediğin anti-emperyalizm üstat. Türkiye'de iktidar olmak istiyorsan sol ya da sağ fark etmez anti-emperyalist olacaksın ki bu da batı tarafından hoş karşılanmıyor. Misal ekrem imamoğluna karşı hiçbir olumsuz düşüncem yoktu. Ta ki konsolosları ağarlayıncaya kadar. Artık benim için Kıbrısı satmaya çalışan AKP'den bir farkı kalmadı. Batı taraftarı olan herkes düşmanımdır. Hatta batı taraftarı da değil Çin,, İran, İsrail ve Rusya'da dahil... Bunu yabancı karşıtlığıyla karıştırıyorlar misal arjantine, yemene, pakistana, hindistana, endonezyaya, yeni zelandaya karşı hiçbir olumsuz yaklaşımım yok. Çünkü emperyal değiller hem ülkelerini hem de halklarını seviyorum. Emperyalistlere ve onların uşaklarına karşı adam olan karşı durur... Durum bundan ibaret üstat
Benim hassas noktalarım misal çok doğru bir dış politika takip etse de erdoğan zamanında yaptıklarından ötürü asla oy atamam ekrem de gaflette ayrıca bu tek örnek değil aklıma ilk gelendi selonun oyununa gidip bir de utanmadan liboş liboş eşim cumhuriyet kadını filan demiş alla alla eşin işid toplantısına gitse müdahil olmayacak mısın? Desene abye yaranmak için gittikAdam para bulmaya calisiyor. Iki tane konsolos konustu diye vatan haini ilan ettin.
İsooooBenim hassas noktalarım misal çok doğru bir dış politika takip etse de erdoğan zamanında yaptıklarından ötürü asla oy atamam ekrem de gaflette ayrıca bu tek örnek değil aklıma ilk gelendi selonun oyununa gidip bir de utanmadan liboş liboş eşim cumhuriyet kadını filan demiş alla alla eşin işid toplantısına gitse müdahil olmayacak mısın? Desene abye yaranmak için gittikal birini vur ötekini devlet beye hürmetler arif ağabey...
Benim hassas noktalarım misal çok doğru bir dış politika takip etse de erdoğan zamanında yaptıklarından ötürü asla oy atamam ekrem de gaflette ayrıca bu tek örnek değil aklıma ilk gelendi selonun oyununa gidip bir de utanmadan liboş liboş eşim cumhuriyet kadını filan demiş alla alla eşin işid toplantısına gitse müdahil olmayacak mısın? Desene abye yaranmak için gittikal birini vur ötekini devlet beye hürmetler arif ağabey...