- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
@İsmail Enver
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@İsmail Enver
Böyle diye diye bu haldeyiz de neyse. Ayrıca işini filan yaptığı da yok hep siyasi söylem hep bir ab hdp güzellemesi belediyeyle ilgilenmiyor kiRahat birak adami da isini yapsin. Bazen garipsedigim seyler yapiyor ama diktadan kurtulmamiz icin en buyuk umudumuz.
liboşlarla uğraşamam üstat@İsmail Enver
ub.mesaji
Böyle diye diye bu haldeyiz de neyse. Ayrıca işini filan yaptığı da yok hep siyasi söylem hep bir ab hdp güzellemesi belediyeyle ilgilenmiyor ki
Parasız da birçok şey yapılabilir misal akpye sallasın borç yaptılar desin ama topbaşı güzelleyip erdoğana sallayınca olmuyor. Ayrıca muhalefeti açılım üstünden değil belediyecilik üstünden yapabilir bunlar hiç hoş emareler değil bana öyle geliyor ki eko da liboşPara yok ne belediyeciligi yapicak. Fazla siyaset yaptigi dogru ama.
Parasız da birçok şey yapılabilir misal akpye sallasın borç yaptılar desin ama topbaşı güzelleyip erdoğana sallayınca olmuyor. Ayrıca muhalefeti açılım üstünden değil belediyecilik üstünden yapabilir bunlar hiç hoş emareler değil bana öyle geliyor ki eko da liboş
Sen bana yakın çıkmışsındır sağcı ve cemiyetçi... Bilinçaltına ittiklerin yaniÇok ilginç bir sonuç çıktı
Hahaha cemiyetçilik bakiSen bana yakın çıkmışsındır sağcı ve cemiyetçi... Bilinçaltına ittiklerin yani![]()
işte sağ çıkmışsındırHahaha cemiyetçilik baki
Peki Kırmızı mı yoksa yeşil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 70353
Test sonucu bu ama elime silah omzuma yetki verirseniz durum değişir
Ya da elimdekileri almaya çalışırsanız fikrim değişir.
Saçmalıktan ziyade bir önemi yok
ugrasamazsin cunku en kutsal degerimiz adalet oldugu icin sizin gibilerle isimiz zor.liboşlarla uğraşamam üstat
Bunun neyine şaşırdın ki bu lanse ettiğin sen zaten
Trockist seni
troçkist kırması menşevik alaşımı diyebilirizTrockist seni
Sen ne çıktın?troçkist kırması menşevik alaşımı diyebiliriz