Sizce 2014 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur?

kempes_3_en,property=original.jpg

Yüksek ihtimalle şampiyon İspanya ancak sonuna kadar Hollandalıyız. :)

Diğer favorilerim ise ; Belçika ve Uruguay :) Göze hoş gelen futbol ve yapabilecekleri sürprizler olacaktır diye düşünüyorum favori derken.

Hollanda iyi gidiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fransa neden yok seçeneklerde? Fransa'yı "diğer"e koymak yakışmamış. İnş alıcaz kupayı :coffee:

Ama Brezilya alır dedim. Çünkü arkadan bir desteğin olduğu ve olacağı aşikar.

Yalnız Arjantin'in de oyununu görmek lazım. Messi'nin artık birşeyler yapması lazım.

Almanya-Hollanda sinirinin cok yakininda gecirdigim yillardan dolayi gonlumden once Almanya sonra da Hollanda geciyor.

Ayrica mantigim da ya Almanya ya Hollanda diyor.

İspanya diyen 4 kişi yattı bile. Bu arada İngiltere'nin "Diğer" seçenekleri arasında olması enteresan. Sonuçta futbol ekolü bunlar, Honduras'la aynı kefeye koymasaydınız..

Almanyanin nasıl bir balon olduğu er yada geç anlaşılacaktır;-) her turnuvada balla hakemle kura şansıyla ite kaka gittiler ama bu defa öyle olmucak. Biri çıkıp çok fena bozacak ama bakalım kim

Almanyanin nasıl bir balon olduğu er yada geç anlaşılacaktır;-) her turnuvada balla hakemle kura şansıyla ite kaka gittiler ama bu defa öyle olmucak. Biri çıkıp çok fena bozacak ama bakalım kim

senin beyin ve futbol uyum sağlayamıyor dostum. ciddiyim. beysbol veya voleybol tarafina kay bence

Geri
Üst Alt