Sizce 2018 Dünya Kupasını Kim Kazanır?

Onur Uzun

Sarı Üye
Sizce 2018 dünya kupasını hangi takım kazanır?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fransa/Brezilya Fransayı 1 adım daha önde görüyorum

finalin ilk 20 dksini izlemem lazim anca o zaman cvp verebilirim

Kadro olarak öyle de hiç kupaları yok henüz. Aralarında winner oyuncu da yok pek.

Yarı-Final de Fransa ile oynayacaklar büyük ihtimal ile. Ben Brezilya'yı şanslı görüyorum. Finale de Almanya gelirse favorim yine Brezilya olur çünkü intikam maçı olacak. Almanya'da da doymuşluk olacağını seziyorum. Finale İspanya gelirse de İspanya alabilir ama bence almanları geçemeyecekler.

Gonlum Messi'nin kupayi almasindan yana

giphy.gif

Almanlar imkanı yok alamaz.
Ben Fransa diyorum.
Fizik gücüyle orta sahası ile ezip geçer.

Gscimbom Mobile

Gönlüm Messi'den dolayı Arjantin'den yana ama Fransa-Almanya finali olur ve Almanya kazanır bence. Hazırlık dönemini kötü geçirmeleri çok da bir şey ifade etmez Almanya turnuva takımı bildiğimiz gibi. Bu arada eşleşmelere bakmadım Almanya-Fransa finali mümkün mü bilmiyorum..

Fransa'nin dezavantaji Deschapms

Almanya'nin kadro kisitli

Brezilya'nin kadrosu coluk cocuk,winner oyunculari henuz yok

Belkide Messi'nin son dunya kupasi oldugu icin Arjantin messi'den dolayi bir adim önde

Gönlüm Messi'den dolayı Arjantin'den yana ama Fransa-Almanya finali olur ve Almanya kazanır bence. Hazırlık dönemini kötü geçirmeleri çok da bir şey ifade etmez Almanya turnuva takımı bildiğimiz gibi. Bu arada eşleşmelere bakmadım Almanya-Fransa finali mümkün mü bilmiyorum..

mümkün.

Yemin ediyorum gözlerim doldu şu takıma bak efsanelere bak şimdiki almanya'yı 3 ile çarpar ama yine de her zaman;

DEUTSCHLAND ÜBER ALLES!!!

Geri
Üst Alt