Sizce 3. Havalimanın İsmi Ne Olmalı?

Sizce 3. havalimanın İsmi Ne Olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    74
havacılıkta başarılı birinin ismi olmalı. Caddeye,sokağa,okula vs. tarihi kişiler verilsin ama bu tip yerlere verilmesin.

Ne köprüye,ne stada,ne de havalimanına..

Fonetik olarak zor olmasa Vecihi Hürkuş yerinde bir isim olurdu ama ülkemizde yerinde hamleler pek yapılmaz zaten.

Bu arada üzülerek görüyorum ki kimse 15 Temmuz Şehitleri Havalimanı teklifi ile gelmemiş!!!12121

Fonetik olarak zor olmasa Vecihi Hürkuş yerinde bir isim olurdu ama ülkemizde yerinde hamleler pek yapılmaz zaten.

Bu arada üzülerek görüyorum ki kimse 15 Temmuz Şehitleri Havalimanı teklifi ile gelmemiş!!!12121
15 temmuzda oraya da uğrayanlar olsaydı belki....... Diyesim geldi acilen...

Havacilikla alakali isim koymak zorunda falan degiliz. Bulundugu yerin ismi konulabilir - Tegel, Heathrow gibi.

Paris CDG - Charles de Gaulle, New York JFK - John F. Kennedy bu isimler kullaniliyor dunyada. Ilk havalimani kapatilacagindan uygun isim Istanbul Ataturk Airport'tur

1029130624_0-crop.webp

ŞİMDİLİK !!!

Ataturk veya tayyip olmasin bana yeter

Istanbul hava limani guzel duruyor

en fazla toprak kaybeden padişah olan abdülhamidpezevenginin adını vermek yakışır bunlara

15 temmuz yaparlar, sonra devran döner, baska bi iktidar gelir 15 temmuzu kaldirir.

İsmi önemli değil, Ocak’ta çok iyi bir forvet insin oraya yeterli benim için.

Bunlar Ataturk ismini koymaz.

29 Ekim açılışı da dusunursek adı Istanbul Cumhuriyet Airport olabilir ..

İsimler tabelalara yazılır kaldırılır çok önemli değil. Varsın Atatürk olmasın. O Atatürk’ün ismini ve devrimlerini yüreklerden silebilirler mi!

Çocukken “Mustafa Kemal’ler Tükenmez! diye bir şiir okumuştuk. Çok doğru bir şiirdi. Akın akın Atatürk’ü devrimleriyle anlayan nesiller geliyor!

Geri
Üst Alt