Üye Görüşü Sizce Arena'nın Zemini Nasıl?

Hibrit Çim diyorlardi bu mu ? Hibrit Cim daha iyiymis diyorlar ona gectiler mi?

uzun zamandan beri mac oynanmadi düsünürsek pek iyi degildi cimin hali. hibrit cime de gectiklerine inanmiyorum.

trabzon gibi yemyesil olan bir memleketin cimi bile rezil durumdaydi , ya bakimi yapan kisiler bu isden anlamiyor yada cimin adisini kulaniyor külüpler

cim yerinden cikiyordu yine maalesef. oturmamis ve oturmazda kolay kolay. grand master hybrid systemini önerdik orda burda.
yapacaklardi bide. yap premier league seviyesinde olsun arkadas zeminin.
cokmu zor yahu. sanki 100 milyon parasi.

Vallahi bu aralar zemine değilde üstünde tepinen formsuz yerlilere bakmak lazım.

GT-I9300 Tapatalk

Daha sahamızda oynadığımız 2ci maç çimler ortada,skandal.

Inşallah geçen seneki gibi bozulmaz. Kış yaklaşıyor.

I am the one who knocks!

Eskisine göre çok iyi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Almanya ya da İngiltere de olduğu gibi sahaların halı gibi olduğunu ölmeden önce görebilecekmiyim acaba

Sivas maçında zemin eskiye göre daha iyiydi.

En iyi zeminler İngiltere statlarında ve en iyi çim Hollandada yetişiyor. Biz çimi Hollandadan alıyoruz. Demekki en iyi çimi almakla iş bitmiyor. Sahalara çim ekmek ve bakım yapmak bir mühendislik işidir. Ayrıca çimin altındaki toprakda çok önemli. Bu konuda İngiliz klüplerinden görüş almak çok zor olmasa gerek. Ben bu halimle bu işin böyle olduğunu bildiğim halde klüpler ve GSGM bu kadar mı cahiller.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Sivas maçında zemin eskiye göre daha iyiydi.

En iyi zeminler İngiltere statlarında ve en iyi çim Hollandada yetişiyor. Biz çimi Hollandadan alıyoruz. Demekki en iyi çimi almakla iş bitmiyor. Sahalara çim ekmek ve bakım yapmak bir mühendislik işidir. Ayrıca çimin altındaki toprakda çok önemli. Bu konuda İngiliz klüplerinden görüş almak çok zor olmasa gerek. Ben bu halimle bu işin böyle olduğunu bildiğim halde klüpler ve GSGM bu kadar mı cahiller.

GT-I9300 Tapatalk

Akdeniz ülkesindeki bir stad için kuzey avrupadan görüş almak önemli tabi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Türkiyedeki ortalama zemin kalitesine göre iyi denebilir.Özellikle Olimpiyat ve 1-2 hafta önceki Mersinin stadının zeminini gördükten sonra.

Geri
Üst Alt