Sizce Basketbol mu Daha Zevkli Futbol mu?

Burada basketbol dersem futbola nankörlük yapmisim gibi hissederim. Acik ara futbol bana gore de.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendimi bildim bile futbol maclari izlerim, ama Basket daha zevklidir bana göre. Her dk. onlarca sayi atiliyor, devamli bir hareket var macin icinde.

Futbolda çoğu zaman zevksiz maç izliyoruz. 90 dakika 0-0 bitiyor. Basket daha zevkli. Sadece NBA ve GS maçlarını izliyorum.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bence ikisinden de zevk alırsınız, ama kalite bakımından bir adım futbol önde.

Basketbolun her anı zevkli her saniyesi zevkli.. Futbol günümüz de stratejik savaş gibi oynandığı için çoğu maçta uyuyakabilirsiniz.. Bakınız yunanistan milli takımı .. Ya oli pana basket maçları?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

golü(sayı) az olan değerlidir atılan 200 sayı çoğu zaman 1 gole tekabül etmeyebilir açık ara futbol

Tabi ki futbol. Basketbolda neymiş 10 tane adam bi topun peşinde koşturuyor ıykk

Futbol benim için ama basketide izlemesini severim fazla taktiksel bilgim yok olsada.

Adrenalin olarak tabii ki basketbol.. Zaten futbolda da her geçen gün daha kötüye gidiyoruz..

Hayatım boyunca basketbolu sevmeye çalıştım,zorla maçları izledim ama hiç sevemedim.
Sadece 2010-2011 di galiba Fenerbahçe ile seri vardı bir o dönemde zevk almıştım bir de 2009'daki Euro Basket'ten o da duygusal galiba.

Milli heyecanlarda tartismam bile basketbol. Ama lig maclarinda veya avrupa kupalarinda kesinlikle futbol. Zaten futbol olmasa bu forumda olmazdi. :D

Futbol her zaman benim için basketbolda keyif alamıyorum o denli.

futbol izlerken, açıyorsun biranı ,tabağa çerezini dolduruyorsun olanı biteni dut gibi sarhoş olsan da anlayarak yorum yaparak yaptıkları hataları da fark ederek rahat rahat küfür ede ede ya da tadını çıkara çıkara izliyorsun. baskette, anam benchte kimler var ,uzadılar mı kısaldılar mı ,serbest atış ,ribaundlar alınamıyor ,cart curt derken ahanda son çeyreğin son 5 dk sı her şey değişi veriyor.bakmışsın içtiğin daha bir yudum bira sonra maç bitmiş.anlat deseler cem yılmaz gösterisi gibi anlatılamaz yaşanır.futbol abi futbol

Voleybol>Basketbol

Envoyé de mon LG G3 32 Go Titane en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt