Sizce Bu İki Formadan Hangisini Alayım?

Onur Uzun

Sarı Üye
Arkadaşlar orjinal forma alacağım. Bu iki formadan hangisini alayım?

Önümüzde dünya kupası da olduğu için gözüm biraz Neymar'a kayıyor. Karasızım :S

NEYMAR - Brezilya forması - 10 numara

G. BALE - Real Madrid forması - 11 numara

Galatasarayli adam neden Real formasi alir anlamis degilim

Bale'i cok seviyosan Galler formasini al

Alacaksan sahtesini al kardesim, hic farki yok walla

her yaz Antalyaya gidiyorum, 5 tane sahte forma aliyorum ve bugune kadar hepsi iyi durumda

GSstore baska forma alma bence^^

İkisi toplam 20 TL değil mi? Al ikisini de kurtul.

Bencede alcaksan Galatasaray forması al fakat illene 2sinden birini seçeceksen Brezilya'nın yeni forması çok güzel yani kimin olduğundan çok görüntü olarak diyorsan Brezilya derim.

Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona'nın ve Brezilya'nın ezeli rakibi Arjantin'in formasını al. Arkasına Messi yazdır. Böylelikle 2 uyuz takımın 2 overrated futbolcusu yerine 2 güzel takımın gerçek efsane futbolcusunun formasını almış olursun ;)

Galatasaray forması al kulube yarar olsun. Ha ben zaten düzenli alıyorum formamı diyorsan gene git GSStore'dan ürün al.

Galatasaray forması al kulube yarar olsun. Ha ben zaten düzenli alıyorum formamı diyorsan gene git GSStore'dan ürün al.

Gsstore'dan zaten orijinal formamızı almışsa insanların zevkine daha fazla karışmamalıyız diye düşünüyorum, sonuçta ikisini de sevmiş beğenmiş aralarında kalmış.

Ben Real Madrid formasını tavsiye ederim, çünkü hem şık hem de cırtlak bir renk olmadığından beyaz rengi günlük olarak falan da kullanabilirsin.

iPhone 5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Galatasaray formasını al ve arkasına bale veya neymar jr. yazdır. Kulübümüze faydan dokunur böylecede :)

GSstore'da neymar forması mı satılıyormuş?

Tuhaf..

Geri
Üst Alt