Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Benim 11´im bu ama: Mancini´nin böyle yapmayacagini düsünsem de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi Besiktas´a baktigimiz zaman, Almeida disinda cok büyük tehlike yaratamiyorlar.
Biraz Olcay, biraz Oguzhan ve Almeida. Onun disinda bol bol kosuyorlar.
Evimizde oynuyoruz ve Besiktas kadar kosarsak maci kesinlikle kazanacagimizi düsünüyorum.
Ben Mancini´nin yine pek degisiklik yapacagini sanmiyorum acikcasi. Yine Drogba Burak yapacaktir.
Defans hattinda bir degisiklik yapabilir Hakan veya Chedjou iyilesirse.
Benim 11´im bu ama: Mancini´nin böyle yapmayacagini düsünsem de.
![]()
Aslında en mantıklı kadro bu bursa macında tek forvet oynamıstık sayısızda pozisyon bulmuştu sneijder burağa yakın oynaması lazım
Ceyhun yine oynar, Drogba yine oynar.Tek değişiklik stopere Hakan'ı çekip, Eboue'yi oynatmak olur.Ben olsam aşağı yukarı böyle çıkarım ancak Drogba da yavaş yavaş miadını dolduruyor.
Bir hafta önce süper sistemimiz oldu, çok sağlam takım olduk analizleri yapılırken bir haftada her şeyin değişmesi ilginç.Ya analizlerde bir yanlışlık var ya da gerçekten henüz sistemi oturtamadık.
Elimden geldiğince yazmaya çalıştım, önce deplasmanda da görelim takımı diye.Maalesef bazı şeyler hala değişmemiş.Tabi en başta değişmesi gereken bu formanın değerini bilmeyen, mücadele etmekte aciz, her hafta rezilleri oynayan futbolcular olmalı.
Antalyaspor macinin düsünceleri böyle degistirmesi cok dogru degil.
Özellikle Arena maclari icin ideal bir kadro yaratmistik, fazla da degisiklik beklemek sacma olur.
Antalyaspor beraberligin farkli nedenleri var.
1. Defans hatti uyumsuzdu ve takimin dengesini bozdu. Semih Burdisso ikilisi takimin dengesini bozdu maalesef.
2. Samet Aybaba Galatasaray´i iyi analiz etmis ve cözmüs. Saglam defansif anlayisi, futbolculari defansin arasina sokarak bozdu.
3. Klasik deplasman ruhsuzlugu da eklenince puan kaybettik.
Arena´da oyun yine farkli olacaktir. Radikal degisiklikler beklemeyin.
Stoperde hatalı gol yemelerimiz en önemli nedenleri burdisso ve ceyhun atağa burdisso geriden oyun kuramıyor aldığı topu ileri şişiriyor cok cabuk geciyorlar kim aldıysa adamı yürüyerek gecti macın en kötüsü burdussoydu ceyhun zaten bambaşka top alıyo geriden aynı adama tekrar atıyor.