Sizce En Tarafsız Spor Kanalı Hangisi?

Sizce en tarafsız spor kanalı hangisi?

• NTVSpor

Oy: 2 5,9%
  • TRTSpor

Oy: 7 20,6%
  • Lig TV

Oy: 5 14,7%
  • Smartspor

Oy: 4 11,8%
  • Diğer [Lütfen Belirtin]

Oy: 17 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    34
FBTV (Bir ara cidden görmüştüm tarafsız haber bülteni diye başlayıp Galatasaray'a salladıklarını :D )

Çok fazla izlemiyorum ama sports tv diye bir kanal var hiç Türk futbolunu konustuklarini görmedim genellikle başka branşları yayinliyorlar en iyisini yapıyorlar Türk futbolu artık konuşmaya değmez bile

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metropolis News. Tarafsız spor kanalı, haber kanalı, gazete v.s. sadece hayal dünyasında olur.

Ben olaya kanal olarak değil de program olarak bakıyorum, genel olarak da

erman toroğlu sergen yalçın, ali ece, mehmet demirkol, kaya çilingiroğlu gibi adamları beğenerek izliyordum,

onlar nerde hangi programa çıkarsa çıksın izlenebilir, çünkü hiçbir etki altında kalmadan yorum yapıyorlar her zaman..

Objektif mi
O kadar kanıksatmışlar ki slzlere, artık birazcık objektif olsun yetiyor size
Sen hiç duydun mu Demirkol'dan Aziz Yıldırım hakkında en ufak bir olumsuz yorum
Ki Türk futbolunun yüz karası olan adamdan bahsediyoruz

Mehmet Demirkol tam bir fanatik, ama kendini cok iyi kamufle ediyor. Ali Ece´de öyle, aslinda tam bir Besiktas fanatigi, oda objektiv olacam diye rakip takimlari cok fazla övüyor.

Bana göre LIG TV tarafsizdir. Adamlarin tek hedefi ligde marka degerinin kisa vadede ayakta durmasi. Hic degilse kimsenin üzerine oynamaz, kasitli haber yapmazlar. Hic bir kulübün zarar etmesini deger kaybetmesini istemiyorlar sonucta. Bu oyunu zamaninda Erman bozuyordu, ama Aziz onu zorlaya zorlaya oradan attirmayi basardi. Kirli düzenin en vahsi parcasi Digitürk´dür...

Geri
Üst Alt