Sizce Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Olabilir mi?

Sizce Fatih Terim Galatasaray Baskanı Olabilir Mi?

• Kullanılan toplam oy
    64
https://www.youtube.com/watch?v=E0vwtO---V4

Terim Galatasaray´a gelmeden önce Sergen´in aciklamalari. Sergen Besiktas´in ilgisini dogruluyor, ve keske Terim gelse diyor. Galatasaray´i toparlamanin zor oldugunu, Besiktas´da ise 2-3 transfer ile sampiyonlugun en büyük adayi olabilir diyor.

Terim hem daha az paraya, hemde cok daha zor bir durumda olan Galatasaray´a geldi, ve kimsenin imkan tanimadigi enkazi topladi. Hemde Arda´nin sezon basinda gitmesine ragmen.

Evet özellikle son paragrafınızın bizim balık hafızalıların hafızasından çıkması üzücü.
Burada Fatih Terime bu saygısız terbiyesiz yazıları yazanların yaşına bakıyorum onun yaptığı şampiyonluklarla galatasaraylı olmuşlardır muhtemelen ve 4. yıldız hayaliyle tutuşuyorlar. Avrupa kupalarımız diye övünmelerinide sağlayanın Fatih Terim olduğunuda bilmiyolar.

Evet özellikle son paragrafınızın bizim balık hafızalıların hafızasından çıkması üzücü.
Burada Fatih Terime bu saygısız terbiyesiz yazıları yazanların yaşına bakıyorum onun yaptığı şampiyonluklarla galatasaraylı olmuşlardır muhtemelen ve 4. yıldız hayaliyle tutuşuyorlar. Avrupa kupalarımız diye övünmelerinide sağlayanın Fatih Terim olduğunuda bilmiyolar.

Burada yazilanlari okuyorum, sonra düsünüyorum, aceba harbiden anlattiklari adam bu Terim mi diye ? Kendi kendilerine bir düsman yaratmislar, ve bu düsmanin Terim ile alakasi yok.

Burada yazilanlari okuyorum, sonra düsünüyorum, aceba harbiden anlattiklari adam bu Terim mi diye ? Kendi kendilerine bir düsman yaratmislar, ve bu düsmanin Terim ile alakasi yok.

taraftarın sorunlu tarafı
hakan şüküre hasan şaşa td olduğu zaman bülent korkmaza fatih terime ardaya
hepsine kafayı taktılar

nedenini biliyorum ama neyse.

taraftarın sorunlu tarafı
hakan şüküre hasan şaşa td olduğu zaman bülent korkmaza fatih terime ardaya
hepsine kafayı taktılar

nedenini biliyorum ama neyse.

Hepsi Galatasaray tarihine adlarini altin harfler ile yazdirmis insanlardir. Biri az, biri cok... Arda´yi düsman etmeye calisanlari görüyorum Twitter´da, bazi GS´liler durmadan küfür ediyorlar. Dertleri ne aceba ? Arda´nin FB´ye gitmesini, sonra egolarini tatmin etmek istiyorlar...
Arda´nin Galatasaray´dan gitmesinde suclu 50% taraftardir zaten.

Arda gidp kendini kurtardi... Taraftarin ne kadar iki yüzlü oldugunu ilk o gördü, zeki bir cocuk cünkü.

Eylül 2013 tarihine kadar cevabım "Olabilir" olurdu. Artık mümkün değil :red:

terim kulübeye yakışıyor

Forum trolleri birer birer good bye diyor güzel :asd:

Ben Ceza yiyince basin gögemi erecek? Ne kadar enteresan bir davranis
Senin yiyecegin ceza benim başımı göğe erdirmez de belki sana insanlarla hakaret etmeden duzgun bir sekilde diyalog kurmayı ve tartışmayı öğretir. Gerci onu öğrenecek kapasiten olmadığı belli. Neyse en azından belki bundan sonraki günlerinde ceza yeme korkusu nedeniyle insanlara hakaret etmekten kaçınırsın da gereksiz varlığınla milletin canını sıkmazsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Lutfen ikili tartismalara girmeyiniz , aksi takdirde konudan atilabilirsiniz.

Senin yiyecegin ceza benim başımı göğe erdirmez de belki sana insanlarla hakaret etmeden duzgun bir sekilde diyalog kurmayı ve tartışmayı öğretir. Gerci onu öğrenecek kapasiten olmadığı belli. Neyse en azından belki bundan sonraki günlerinde ceza yeme korkusu nedeniyle insanlara hakaret etmekten kaçınırsın da gereksiz varlığınla milletin canını sıkmazsın.

:ka21:

temiz is cikarmissin

Komisyon, tazminat vb gibi gelir kaynagi yoksa baskanlik koltuguna oturmaz, fakat futbol direktoru ya da futbol komitesinde dolgun maaşlı bir eleman olarak calismayi baskanliga tercih eder diye dusunuyorum.

Kulupten iceriye girmemesi bizim adimiza daha yararli olacaktir.

Olamaz demiyorum bu ülkede birilerinin desteğini almak şartıyla herkes her şeyi olur.

Ama olmasın. Fatih Terim Galatasaray için yönetim kademesinde değil, futbol takımı idaresinde, teknik heyette anlamlı. Ötesi olmasın.

Geri
Üst Alt