Sizce futbol takımıyla ilgili alınması gereken radikal kararlar nedir ?

Yönetim toplanmış (16:00 itibariyle)

Herkes radikal kararlar çıkacak diyor. Nedir sizce radikal karar ?

Trabzonspor tayfasının gönderilip ayağında top tutamayan adamı Florya'nın kapısından içeriye sokmamak.

Şükrü ile Mehmet Cigarayı floryanın basına getireceklermiş güya. Ne ise yarayacak anlamadım.

Cevap belli. Mantıklı herkes aynı cevabı verir zaten.

Şu an için alınması gereken kararlar :

Selçuk - Burak kadro dışı. Hatta para cezası.

Florya'da olağanüstü hal ilan edilmesi.

Maçların ardından hiç bir futbolcunun takım otobüsünden veya uçağından ayrı şekilde dönmesine (buna maçtan sonra karısının doğum gününe giden ve Londra'da 1 günlük keyfi gezmeler yapan oyuncular da dahil) müsaade edilmemesi.

Mancini, Tugay, Ujfalusi gibi isimlere sert uyarılar ve bu takımın sahaya çıkan kadroları ve saha dışında ne halt yedikleri hakkında mantıklı açıklamalar istenmesi.

Bunlar şu an için alınması gereken kısa vadeli kararlar.

Ancak çıkacak kararı ben söyleyim. Yine oyunculara ve hocaya mavi boncuk dağıtarak, siz aslansınız size güveniyoruz falan fişman şeklinde moral verilmesi. Hatta önünüzde ki 3 maçı kazanın şu kadar prim verelim diye gazlama çalışmaları.

Sneijderin mevkisinde oynatılması için Manciniye ültimatom verilmesi

Yönetim hem medya hem de taraftarın sesini takip ettiğini bugüne kadar attığı adımlarla gösterdi.

Teknik ekibe uyarı yapılması ile birlikte kadro dışı kararı gelebilir. Ama Galatasaray yönetimi kurumsallık vizyonu oturtmaya çalışırken Burak ve Selçuk kadrodışı derse 3 sene önceye geri dönmüş olur. Bu güne kadar bu yolda attığı tüm adımları geri almış olur.

Şu an için alınması gereken kararlar :

Selçuk - Burak kadro dışı. Hatta para cezası.

Florya'da olağanüstü hal ilan edilmesi.

Maçların ardından hiç bir futbolcunun takım otobüsünden veya uçağından ayrı şekilde dönmesine (buna maçtan sonra karısının doğum gününe giden ve Londra'da 1 günlük keyfi gezmeler yapan oyuncular da dahil) müsaade edilmemesi.

Mancini, Tugay, Ujfalusi gibi isimlere sert uyarılar ve bu takımın sahaya çıkan kadroları ve saha dışında ne halt yedikleri hakkında mantıklı açıklamalar istenmesi.

Bunlar şu an için alınması gereken kısa vadeli kararlar.

Ancak çıkacak kararı ben söyleyim. Yine oyunculara ve hocaya mavi boncuk dağıtarak, siz aslansınız size güveniyoruz falan fişman şeklinde moral verilmesi. Hatta önünüzde ki 3 maçı kazanın şu kadar prim verelim diye gazlama çalışmaları.

Niye ki? Neyi amaçlıyoruz bu sene? :)

3.lüğü amaçlamadığımız kesin. 2.lik giderse CL'de gider ve ekonomik olarak çok daha zor günler bizi bekler. Şu aşamada 2.lik eşittir şampiyonluk.

Kayseri maçına kadar hep 2.yiz diyordum. Hiç aklıma gelmedi yenilmek, boşuna uğraşmaya gerek yok bu takım 2. bile olamaz.. Gaza gelmekle kalırız :)

Şikecilerle ilgili sevindirici haberler, yine şikecilerle maçımız, kupa maçları, mali kongre, muhalefetin uğraş verdiği olağanüstü seçimli kongre...

Önümüzdeki 3 haftalık periyot bir çok şeye gebe..

kısa vaadede kadro dışı kalması gerekenler kadro dışı bırakılmalı isim ayırt etmeksizin.

Kayseri maçına kadar hep 2.yiz diyordum. Hiç aklıma gelmedi yenilmek, boşuna uğraşmaya gerek yok bu takım 2. bile olamaz.. Gaza gelmekle kalırız :)

Yani işte bjk'nin bir dolu sakatlar ordusu var, hani ne olursa olsun yine şanslıyız bu açıdan. O yüzden 2.liği de kaybetmemek adına sert önlemler alınmalı. O yüzden yazdım bende onu zaten :)

sene sonunda hem yönetim hem teknik ekip hemde futbolcu bazında yapılanma lazım

Bazı oyuncuların kadro dışında bırakılması, bazı oyuncuların da yedek bekletilmesi vs.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yani işte bjk'nin bir dolu sakatlar ordusu var, hani ne olursa olsun yine şanslıyız bu açıdan. O yüzden 2.liği de kaybetmemek adına sert önlemler alınmalı. O yüzden yazdım bende onu zaten :)

Ama yine işe yaramayacak o önlemler. :) Biz burada işte şöyle iyi böyle aferin filan diyeceğiz, yine lig 3. bitecek.. :D

Geri
Üst Alt