Seçkin Karabayoğlu
Sarı Üye
- 2 Mayıs 2012
- 952
- 4
- 838
Yönetim toplanmış (16:00 itibariyle)
Herkes radikal kararlar çıkacak diyor. Nedir sizce radikal karar ?
Herkes radikal kararlar çıkacak diyor. Nedir sizce radikal karar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an için alınması gereken kararlar :
Selçuk - Burak kadro dışı. Hatta para cezası.
Florya'da olağanüstü hal ilan edilmesi.
Maçların ardından hiç bir futbolcunun takım otobüsünden veya uçağından ayrı şekilde dönmesine (buna maçtan sonra karısının doğum gününe giden ve Londra'da 1 günlük keyfi gezmeler yapan oyuncular da dahil) müsaade edilmemesi.
Mancini, Tugay, Ujfalusi gibi isimlere sert uyarılar ve bu takımın sahaya çıkan kadroları ve saha dışında ne halt yedikleri hakkında mantıklı açıklamalar istenmesi.
Bunlar şu an için alınması gereken kısa vadeli kararlar.
Ancak çıkacak kararı ben söyleyim. Yine oyunculara ve hocaya mavi boncuk dağıtarak, siz aslansınız size güveniyoruz falan fişman şeklinde moral verilmesi. Hatta önünüzde ki 3 maçı kazanın şu kadar prim verelim diye gazlama çalışmaları.
Niye ki? Neyi amaçlıyoruz bu sene?![]()
3.lüğü amaçlamadığımız kesin. 2.lik giderse CL'de gider ve ekonomik olarak çok daha zor günler bizi bekler. Şu aşamada 2.lik eşittir şampiyonluk.
Kayseri maçına kadar hep 2.yiz diyordum. Hiç aklıma gelmedi yenilmek, boşuna uğraşmaya gerek yok bu takım 2. bile olamaz.. Gaza gelmekle kalırız![]()
Yani işte bjk'nin bir dolu sakatlar ordusu var, hani ne olursa olsun yine şanslıyız bu açıdan. O yüzden 2.liği de kaybetmemek adına sert önlemler alınmalı. O yüzden yazdım bende onu zaten![]()
nasil bi kulupsek her sene yapilaniyoz
Ama yine işe yaramayacak o önlemler.Biz burada işte şöyle iyi böyle aferin filan diyeceğiz, yine lig 3. bitecek..
![]()