Sizce Geleceği En Parlak Futbolcu Hangisi?

emre çolak bence

Süper solak Emre Cholaq diyebilme şansımız var mı ?

BmPezrLIYAAwlPc.jpg

:ka25:

:iyi guldum renktaslarim allahda sizi guldursun :ka25:

:ka25: :ka25: :ka25: :ka25:

GWNTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lucas moura kariyerini harcamayıp r.madrid vs... giderse çok büyük oyuncu olacak neymar şoparından daha fazla potansiyeli var.

Hazard büyük potansiyel,Mourinho Ronaldo seviyesine cıkabilir diyor onun icin,inanılmaz calısması lazım o yetenek var onda...

Anketteki isimler biraz tuaf olmuş Bale o listede işi olmaması gerekir adam şuan zaten verilen bonservis ücreti ile kendini kanıtlamış ve büyüklerin arasını yazmış biri Neymar'da öyle mesela liste Veratti , Zouma , Bruma , Emre Can , Salih Uçan gibi olsa daha iyi olurmuş fazla izlemedim ama Balanta'nın izlediğim videolarına bakarsak cidden çok ciddi bir performans var kanat ve defansif orta dahada oynayabilir diyebilirim. Veratti'de yaşına rağmen geleceği çok parlak gözüküyor say say bitmez ama şuanlık Pogba çok önde gözüküyor bonservissiz alınan bir oyuncuya göre böyle bir teknik ve yetenek ileride çok can yakıcaktır diyorum.

Ross Barkley

Max Meyer

Luke Shaw

L. Markovic

Bunların çoğu 23 yaşını geçmiş artık gelecek ifadesi anlamını kaybetmiş dolayısıyla benim favorim kesinlikle Memphis Depay. Bu adamı alan yılın en karlı transferini yapar. Muazzam bir yetenek Memphis Depay

Hazard,Pogba,Immobile,Lucas,Varane,Depay & Jese Rodrigez

1.Hazard

2.Pogba

3.Jese

Küçükken bir tekerleme vardı şöyledi galiba:

"Geleceği parlak arkası yuvarlak

gel bu akşam bana

vereyim sana bir tepsi börek."

Işte böyle benzer birşeydi :D

BlueTapa

Geri
Üst Alt