İlk top kontrolü,pas kalitesini geliştirmezse orada kalması mümkün değil...Onun bu sürekli trip halindeki tavırlarını da bizim taraftar dışında kimseye yediremezsin..2-3 kliple ya da duygusal mesajla herseyi yiyen bir kitle var bizde çünkü.. Oralarda kimse bunları yemez..
Benfica da alırken bunu düşünmüştür.. Burada olmazsa tekrardan bir Türk kulübüne çakacaklarını biliyorlar..Zaten bu yabancı sınırı olaylarından her zaman yerli oyuncu değerli olmuştur...Orada yapamayınca,hemen burada "sen eskiye biz deliye." "Böyle yerli oyuncu nereden bulacaksın." "Vefasızlar,adam neler yaptı." temalı medya baskısıyla önce bize çakmaya çalisacaklar..
Biz uygun değilsek fb ye çok gitmek istemeyecektir çünkü hem gs taraftarı ile papaz olmayı psikolojik olarak kaldıramaz hem de bu inişli çıkışlı grafiğiyle fb taraftarını çildirtacagini bilir.En ideali bjk olur.Cunku hem benfica ile araları iyi hem de onlara giderse kimse çok sallamaz hem de bjk taraftarı vay be yine gs ye çalım attık muhabbetiyle kendini tatmin eder...Win win
13.oldugumuz sezon Kerem olmasa küme düşecektik büyük ihtimalle.. Ertesi sezon şampiyonluğu önemli katkı verdi..Ama geçen sezondan sonra hem saha içi performansı ve girdiği gereksiz ben oldum havaları artık bu kulüpte olmaması gerektiğini gösterdi...
Böyle yavastan yeniçeri olma moduna giren oyuncuyu göndereceksin geçmiste bunların sıkıntısını özellikle yerli oyuncularda çok yaşadık.. Bu nedenle bence çok iyi zamanda yolladık..Hem kendi şu an iyi anılıyor,hem kulup para kazandı hem de ben hiç istemesem de tekrardan dönüş kapısı hep açık olacak..