Sizce Milli Takımın Yeni Teknik Direktörü Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sizce Milli Takımın Yeni Teknik Direktörü Kim Olmalı?

Like hak ettin aslinda. Ama seni cok fazla Likeladigimi fark etmissindir. Gay sanmaman icin Begenmiyorum.

ben de aramizda bir kivilcim var sanmistim :( sana paket gondermistim gecen gun, pzt falan gelir. o paketi acma.

414QGREPMXL._SL500_AA300_.jpg

bu albumu dinlerken seni dusunecegim

Anket bos olmus. Ankete bakip karar vermiyor kimse. Öyle birsey varsa, Hayriyle beni secin. Biz takimi adam yapariz.

Hayri, muhabbetine doyamadim, ama erken kalkacam. Hayrili geceler. <--- (Lafa bak. Hayrili, vay be, ben neymisim. )

Iyi geceler Gscimbom ailesi. Sali günü Double G , tripple G(ol) atacakmis ve turu getirecekmis.

rijkaard olsun neden yok ya seçeneklerde.foruma yakıştıramadım.

Daha öncede yazmıştım. Abudullah Avcıya milli takımın bir borcu var. Onu ödemeli bir an önce.

Abdullah AVCI.

Abdullah Avcı

Kim olur bilmemde hiddink olmamalı onu bilirim.rıdvan mi olsa diplomasi yokmu bu kardeşin:)

Abdullah Avcı olmalı.Ama öyle tek dönemde elenince bırakmıcak.En az 3 dönem TD olacak.O zaman istikrar yakalanır başarı gelir...

İlk tercihim Şenol Güneş ama o kendisi istemez. Türk futboluna lanet okuyan yegane isimlerden kendisi.

Abdullah Avcı olmalı ,

Ben Abdullah Avcı'da milli takımı yönetecek cesaret göremiyorum. Gelmez o ama keşke gelse de gösterse birşeyleri.

Abdulah Avci'dan baskasi yalan:sgr:

Yeni bir yapilanma icin Denizli olmali,birkac yil icinde Avci olabilir,simdi bitmis bir takimi Avciya verip takimi hem düzelt,hem genclestir,hem güzel futbol oynat,birde sampiyonalara katil demek haksizlik olur,sunuda bilinki sefefsiz Fener medyasi Avciyida hedef alacaktir.

Herseye gögüs gelebilecek,medyanin oyununa gelmeyecek ve bosta olan Denizliyi getirmek en mantiklisi.

Kesinlikle Abdullah Avci. O olmassa Tolunay Kafkas.

Nasil bitmis bir Galatasaray'i Fatih Terim ayaga kaldirabildiyse bitmis bir milli takim icin de daha cok Senol Gunes gibi isimler uygundur.

Avci, Tolunay hoca falan daha sonradan gorev almalilar ama su asamada buyuk bir isim lazim bence. Gonlumden gecen Senol Gunes'tir ama o da kabul etmez herhalde. Mustafa Denizli'yi istemem, Besiktas ile garip garip kadrolar sistemler kuruyordu. Fatih Terim zaten artik istemez.

Ya Avci yada Tolunay hoca olmali o halde.

Hikmet Karaman gelsin versin coşkuyu küfürlerle oyuncularını ateşlesin bildiğimiz bşka halt yok.

1- şenol güneş

2- abdullah avcı

3- ne yazık ki mustafa denizli.

kesinlikle olmaması gereken isimler ise ertuğrul ve tolunay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt