Sizce NBA'nin Top 10 oyunculari kimlerdir?

Cevap: Sizce NBA'nin Top 10 oyunculari kimlerdir?

Nowitzki yi sen bu listeye almıyosan sorun büyüktür hocam....

Yetenekli oyuncudur lakin ''ölse üzülmem'' dercesine büyük bir nefrete sahibim Nowitzkiye. Ondan dolayı öldürseler almam. Gasol'da o denyolardan 2.si.

Okan kardaşım Garnett iyi ama bir Duncan değil kusura bakma. :D

Konu uzunsa en iyisi fran vazquez :D

Al Jefferson-Lamarcus Aldridge isimlerini Gasol'a söylesek bunları senle kıyaslıyolar diye basketbolu bırakır heralde adam.

Gasol müthiş yetenekli bir uzundur ama daha çok tamamlayıcıdır.Diğer yıldızlar gibi üstüne takım kurulabilecek türden bir isim değildir.Ben de ilk 10'a almadım bu yüzden.

Yetenekli oyuncudur lakin ''ölse üzülmem'' dercesine büyük bir nefrete sahibim Nowitzkiye. Ondan dolayı öldürseler almam. Gasol'da o denyolardan 2.si.

oyledir ama yardırmıs istatistiklerde ligde 920 maçta 23 sayı ortalaması var playoffta ise 103 maçta 25.6 sayı ortalaması var.

Gasol müthiş yetenekli bir uzundur ama daha çok tamamlayıcıdır.Diğer yıldızlar gibi üstüne takım kurulabilecek türden bir isim değildir.Ben de ilk 10'a almadım bu yüzden.

Aslında kurulur.Takımının birinci opsiyonu olsa istatistikleri de artar ama dediğin gibi ligin en iyi tamamlayıcı oyuncusudur bana göre.Her sistemin içine koy çatır çatır oynar. Müthiş uyumlu bir adam, ego sıfır.

Garnett Duncan'ı top diye oynar lan. :D Ayrıca Merih denyosuna biri adamlıkla-hırsın farklı şeyler olduğunu öğretsin. Aksi takdirde Esenler'e çağırma girişiminde bulunabilirim. :D

Garnett adam değilse, Kobe'de adam değildir. Hatta Gasol'da en ufak dokunmayı klasik ispanyol gibi tır çarpmışa döndürdüğü için o da adam değildir bana kalırsa. :D

Ayrıca dünyada Diamond hücum sistemine Gasol'dan fazla uyacak parça yoktur.Al Jefferson falan ne yahu şaka gibi? Gasol her sisteme uyar. Gasol'un artısı bu.

Diamond? Triangle demek istedin herhalde?

Neyse hakkikaten Gasol'un Bynum ve Howard'dan daha iyi oldugunu dusunuyorsaniz nedim

Howard 3 senedir DPOY ve Bynumlu Lakers nasil farkli hepimiz biliyoruz ( 25-1 Allstar maçindan sonra)

Garnett Duncan'ı top diye oynar lan. :D Ayrıca Merih denyosuna biri adamlıkla-hırsın farklı şeyler olduğunu öğretsin. Aksi takdirde Esenler'e çağırma girişiminde bulunabilirim. :D

Garnett adam değilse, Kobe'de adam değildir. Hatta Gasol'da en ufak dokunmayı klasik ispanyol gibi tır çarpmışa döndürdüğü için o da adam değildir bana kalırsa. :D

Garnett korkağın tekidir lan, al sana hırbo

[video=youtube;FASClJTnJ4I]https://www.youtube.com/watch?v=FASClJTnJ4I[/video]

Ek olarak Al Jefferson çok küçümseniyor sizler tarafından lakin büyük oyuncudur. Sadece kariyeri boyunca ligin dibine demir atmış takımlarda oynaması kendini böyle gösteriyor. Şuan hangi ''takıma koysan sırıtmaz'' oyuncularının en iyilerinden biridir. Lakers dışında tabi. :D Boston'da bir nebze.

Nba'de Shaq O'neal Euroleague'de Sofoklis Schortsanitis ile büyüdük biz :)

Gilbert Arenas-Brandon Roy-Grant Hill kariyerleri sakatlıklarla bölünmeseydi bu listede olmaya aday oyunculardı.Brandon Roy hala olabilir ancak Arenas ununu elemiş eleğini asmış Grant Hill ise yaşından dolayı bazı şeyleri kaybetmiş artık.Keşke 2000'li yılların başında gitseymiş Suns'a.Ne güzel bi sağlık ekibi var Suns'ın sakat geleni hemen ayağa kaldırıyorlar helal olsun.

Okan'ın efendi adamlara gıcığı var.

Beyler yapmayın Duncan yaşlı kurttur,saygımız vardır ama Garnett reisdir,candır.Yetenek olarak zaten tartışmam bile, Garnett ezer geçer.

Diamond? Triangle demek istedin herhalde?

Neyse hakkikaten Gasol'un Bynum ve Howard'dan daha iyi oldugunu dusunuyorsaniz nedim

Howard 3 senedir DPOY ve Bynumlu Lakers nasil farkli hepimiz biliyoruz ( 25-1 Allstar maçindan sonra)

E Gasol'un olmadığını düşün o maçlarda gene aynı şekilde fark olacaktır. Sonuçta eli yüzü düzgün üç tane uzunu olan bir takım lakers.Birinden uzun dönem yararlanamazsan sıkıntı yaşarsın.Aynı şey Odom içinde geçerli bu ölçü değil. Gasol yıllarca Memphis gibi looser bir organizasyonunun acısını çekti ama Lakers'ta kendine geldi.Ayrıca bana dünyada uluslarası organizasyonlarda son yıllarda Gasol'dan başarılı bir adam gösteremezsin.

Garnett korkağın tekidir lan, al sana hırbo

[video=youtube;FASClJTnJ4I]https://www.youtube.com/watch?v=FASClJTnJ4I[/video]

Korkaklıkla mı adamlık sorgulayacağız olum? Bunu daha öncede anlatmaya çalışmıştık ama anlamamıştın. Adam giderini yapar, geri çekilir, kendisi maçtan atılır, kapıştığı adama 3-4 maç ceza aldırır. En iyisini yapıp ileriye gitmez. Kaldı ki bunu tartışarak elimize ne geçireceğiz ki?

Hırslıdır, kazanamk için herşeyi yapar. Reislerin reisi ulu Garnett. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu

Al Jefferson-Lamarcus Aldridge isimlerini Gasol'a söylesek bunları senle kıyaslıyolar diye basketbolu bırakır heralde adam.

Al Jefferson ligde en iyi post oyuncusu ve Alridge bu sene Portland'i tasiyor.

Son maçta Pau'i tecavuz etti zaten

Alridge: 24 sayi 12 ribaunt 4 blok 10/19

Pau: 8 sayi 12 ribaunt 0 blok 4/11

Korkaklıkla mı adamlık sorgulayacağız olum? Bunu daha öncede anlatmaya çalışmıştık ama anlamamıştın. Adam giderini yapar, geri çekilir, kendisi maçtan atılır, kapıştığı adama 3-4 maç ceza aldırır. En iyisini yapıp ileriye gitmez. Kaldı ki bunu tartışarak elimize ne geçireceğiz ki?

Hırslıdır, kazanamk için herşeyi yapar. Reislerin reisi ulu Garnett. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu

Kazanmak için herşeyi yapmaz işte o farklı bu farklı, Garnett adam değil Okan kardaş. Garnett eşittir biç of Nba.

Geri
Üst Alt