Sizce NBA'nin Top 10 oyunculari kimlerdir?

Cevap: Sizce NBA'nin Top 10 oyunculari kimlerdir?

Garnett > All PF.

Günümüzde değil tabi. Ama oynadığı zamanlarda tartışılmaz.

Ender, Arenas'ta zaten batmıştın, yine batmışsın dibe. Garnett kadar sevdiğim bir Power Forward yoktur, hatta Duncan'ı sevmem bile Galatasaray'dan başka tuttuğum tek takım zamanında Jason Kidd'li New Jersey Nets'i iki şampiyonluktan eden adamdır. Ama ortada herkesin kabul ettiği bir gerçek var, bunu NBA otoriteleri bile kabul etmişken bize konuşmak düşmez;

Tim Duncan is the best Power Forward of all times.

Umut bir ara hatırlat bu mesajın için sana yemek ısmarlayacağım.

Ender, Arenas'ta zaten batmıştın, yine batmışsın dibe. Garnett kadar sevdiğim bir Power Forward yoktur, hatta Duncan'ı sevmem bile Galatasaray'dan başka tuttuğum tek takım zamanında Jason Kidd'li New Jersey Nets'i iki şampiyonluktan eden adamdır. Ama ortada herkesin kabul ettiği bir gerçek var, bunu NBA otoriteleri bile kabul etmişken bize konuşmak düşmez;

Otoritelerin her dediğine doğru gözüyle niye bakıyorsunuz oğlum? Kendi yorumunuzu katın da konuşun. Salih çıkar NBA yazarları da benim gibi düşünüyor der, sen çıkarısın otoriteler falan dersin.

Kevin Garnett is the best Power Forward of all times.

Tim Duncan hayatta Garnett gibi degil. Tamam belki yetenekleri tartisilabilir,ama Garnettin ruhu,hirsi takiminida hirslandiriyor bir üst seviyeye tasiyor ve bunun icin bence Garnett yetenekleriyle+ bu savasci kimligiyle,her ne kadar cirkefte olsa, en iyi PFtir.

Bu arada Pau Gasolmu? size 20-25 adam sayarim ondan iyi olan

NBA'de inanılmaz bir uzun 5 numara sıkıntısı varken üstüne şutör bir adamdan daha iyisini bulamazsın.Chicago'nun böyle bir adamı olsa ligi sürklase eder.Zaten Batı'nın en iyi 5 numarası,Yao'nun sırf Çin oylarıyla her sene All-Star'a seçildiği aşikar.Horford şutlarını geliştirebilseydi mükemmel bir adam olabilirdi ama Atlanta gibi şutör bi takımda Horford'un bu görevi yapmasına gerek yok.

Tim Duncan hayatta Garnett gibi degil. Tamam belki yetenekleri tartisilabilir,ama Garnettin ruhu,hirsi takiminida hirslandiriyor bir üst seviyeye tasiyor ve bunun icin bence Garnett yetenekleriyle+ bu savasci kimligiyle,her ne kadar cirkefte olsa, en iyi PFtir.

Ben senin yerinde olsam Duncan'ı bir kez daha araştırırım onun oyununu bir kez daha izlerim onun nasıl bir lider olduğunu öğrenirim.

Mevcut..

1- Lebron :bid:

2- Kobe :tiphat:

3- Howard

4- Wade

5- Rose

6- Carmelo

7- Garnett :tiphat:

8- Durant

9- Chris Paul

10- Amare

11- Griffin

Salih hakı beyler,liderlik konusunda c C c Duncan reyiz c C c

Tayfun, Boston fanatizmine verip cevap verme gereği bile duymuyorum şu yazdıklarına.

1-kobe

2-lebron

3-wade

4-howard

5-nowitzki

6-rose

7-paul

8-durant

9-carmelo

10-garnett

Liderlik konusunda nasıl Duncan>Garnett olur yahu. Beyler gözle izleyin maçları. Tamam ben aşırı sempatizanlık yapıyorum da siz yapmayın bari. Herif rezil Wolves'i aldı liderliği sayesinde zirveye taşıdı. Yanında hiçbir zaman Parker, Manu gibi tamamlayacı adamlar olmadı bu adamın. Boston'a gitti, ilk senesinde kaliteli 3-4 oyuncuyla tanışınca yüzüğü kaptı.

Wolves zamanlarında Duncan kadar şanslı olabilseydi muhtemelen Duncan diye birinin adı bile okunmazdı, bu kadar da eminim ben buna. Garnett bu kadar kötü bir kariyerle bile Duncanla kapışıyorsa, Duncan'ın sahip olduğu yüzük sayısına sahip olsaydı şuan çok çok farklı boyutlardaydı olay.

Kaldı ki Duncan, Nowitzki ile beraber izlediğim en sıkıcı oyunculardandır. Efendi adamdır ona lafım yok. Garnett'de sandığınız kadar leş adam değildir. Sırf all-star maçlarında duncanla beraber bir olup biz zaten 124091709471 senedir all-star oluyoruz, yeniler oynasın diyip 2-3 dakika forma giyiyorlar. En basit örnek Mehmet'in all-star olduğu dönem.

Yapmayın etmeyin.

Okan epic fail.

Okan hakli.

Garnett > Duncan

Yahu hee tamam Duncan>Garnett. Hadi rahatlayın ve dağılın. Mümkünse devam ettirmeyin şu Duncan-Garnett konusunu.

Duncan > Garnett

Garnett'i ben de daha çok severim ama Duncan'ı çoğu kişi NBA tarihindeki en iyi PF olarak gösteriyor. Ben de katılıyorum.

Konu kapandı beyler. Duncan-Garnett tartışmasını yeni konu açıp orda yapın. Başlık: ''Nba'in Top 10 oyuncuları Kimlerdir?''

Liderlik konusunda nasıl Duncan>Garnett olur yahu. Beyler gözle izleyin maçları. Tamam ben aşırı sempatizanlık yapıyorum da siz yapmayın bari. Herif rezil Wolves'i aldı liderliği sayesinde zirveye taşıdı. Yanında hiçbir zaman Parker, Manu gibi tamamlayacı adamlar olmadı bu adamın. Boston'a gitti, ilk senesinde kaliteli 3-4 oyuncuyla tanışınca yüzüğü kaptı.

Wolves zamanlarında Duncan kadar şanslı olabilseydi muhtemelen Duncan diye birinin adı bile okunmazdı, bu kadar da eminim ben buna. Garnett bu kadar kötü bir kariyerle bile Duncanla kapışıyorsa, Duncan'ın sahip olduğu yüzük sayısına sahip olsaydı şuan çok çok farklı boyutlardaydı olay.

Kaldı ki Duncan, Nowitzki ile beraber izlediğim en sıkıcı oyunculardandır. Efendi adamdır ona lafım yok. Garnett'de sandığınız kadar leş adam değildir. Sırf all-star maçlarında duncanla beraber bir olup biz zaten 124091709471 senedir all-star oluyoruz, yeniler oynasın diyip 2-3 dakika forma giyiyorlar. En basit örnek Mehmet'in all-star olduğu dönem.

Yapmayın etmeyin.

katılıyorum sana KGyi wolvesdeyken devamlı izlerdim eskiden profosyonel basket yaşantımda devamlı garnetti izleyerek birşeyler almaya çalıştım eğerki duncanın yerine KG spursde olsaydı kimsenin ismi KGle geçmezdi.

Geri
Üst Alt