Sizce Okan Buruk Neden Rahat?

Sizce Okan Buruk Neden Rahat?

• Kullanılan toplam oy
    24

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Arkadaşlar Okan Buruk bildiğiniz gibi Galatasaray'da hocalık için çok bekledi ve çok emek verdi ama şu an ki süreçte aşırı rahat olduğunu gözlemliyorum.

Sizce neden böyle bir ruh halinde ? Başarısızlık halinde 2. bir şansın erden timur ile tekrar olacağını mı düşünüyor?

Sonuçta rakibimiz fenerbahçe geniş bir kadro kurdu ama okan hocada gereksiz bir rahatlık görüyorum bu özgüven midir?

Maasi tikir tikir yatiyor ve hayal.dünyasinda kendisi cok üstün bir hoca, kovulsa bile kapisinda yatan avrupa devleri hemen kapar kendisiyle avutuyor

Hiç rahat değil söyleyeyim

Camia içerisinde etkisi kum tanesi kadar olsa da tanıdığım birkaç kişi var.

Kulaktan kulağa dönen şeyler özellikle Kerem’in satışıyla beraber Okan hocanın ağır konuştuğuyla ve çok memnuniyetsiz olduğuyla ilgili

Rahat falan değil olmaması da lazım zaten. Bize Şampiyonlar Ligi'ne malolunan yerde kimse rahat olamaz.

Kral hayatı mı? Fatih Sultan Mehmet bile bu kadar rahat değildir...
abartmayalım :D

topkapı sarayı en stratejik ve en güzel yerdedir istanbulun - boşuna tarihi yarımada denmiyor (içine ettik gerçi ama )

3 M euro yuvarlak120 M TL yapar - ayda 10 M ile stresin olmaz "BEN BEN BEN" diyen biri değilsen.

bide faizde kısmen tutsan pıtır pıtır değer kaybı önlersin nispeten şu an ki ekonomik ortamda - yatırım istesen çok kolay yaparsın gayrimenkul olarak ...

ne stresi :D

mesele bence para değil arkadaşlar. yönetim o kadar beceriksiz ki nasılsa taraftar bana bunu fatura etmez diye düşünüyor olabilir

Okan hoca sanirim yine barış, icardi, mertens gibi oyuncuların performanslarını arttırarak yine hedefe ulaşacağını düşünüyor. Bu sefer o olay yemez. Rakipler güçlendi. Yönetimde oyuncuları gerek maddi, gerekse manevi yönden motive edecek kimsede yok.

Geri
Üst Alt