Sizce Okan Buruk Neden Rahat?

Sizce Okan Buruk Neden Rahat?

• Kullanılan toplam oy
    24
anlamsız bir kibire girdi ben nasıl olsa yine başarırım ve benım kredim çok benı kovamazlar diye düşünüyor

kibir okan hocayı bitirecek diye aylar öncede söyledim

sebebi bariz:

çok çabuk doydu başarıya. yeterince hırslı bir karakter olduğunu düşünmüyorum. mesela pep çok ama çok hırslı bir adam. ronaldo, messi keza öyle. çok uç örnekler olsa bile terim de hayli hırslı ve challange seven bir adam

Huzursuz olduğu kesin. İlk iki sezondaki basın toplantılarıyla şimdiki halini karşılaştırırsan, cevap verme şekli bile farklı. Basın önünde yönetimin hatalarını paylaşabilen tek bir hoca vardı, o da Fatih Terim. O da üç defa yönetimle kavga edip uzaklaştırıldı. Okan hoca aptal değil; basın önünde yönetimi eleştirmek, transferlerin düzelmesini sağlamaz, aksine kendisini kovdurur. Zaten Dursun Özbek, kendini kurtarmak için sezon içinde paralı kalemleriyle suçu Okan Buruk'a atacak.

rahat olduguna asla inanmiyorum. o koltukta bazi sorumluluklarin vardir ve bir cok kisisel dusuncelerini oyla ortama birakamazsin heleki kariyeri basinda.

Zorluk cikaran, veya kulubu birakip giden (satan) hoca olarak lanse edilirsen birdaha kolay kolay istedigin gorevi bulamazsin. Birak avrupaya cikmayi bizim ligde bile zor is bulursun.

Hocaya donemi kontrol etme konusunda elestiri yapmam. Oyun anlayisi ve sergilenen futbolda is gordugumu soylerim ve 2 yildir pres disi baska bir oyun yaratamamasindan dolayi baya endiseliyim.

Diger yandan 2 defa sampiyon yapti o kadar baski altinda.

Yonetim istifa etsin, ve suc islenmisse hepsinin cezasini cekmesini isterim. Hoca ile devam simdilik dogru karar bence.

Eyupspor eslesmesini bekliyorum tbh.

Geri
Üst Alt