GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
Evet geriden gelenin psikojik üstünlüğü var az da olsa panik yapacağız yapmasak bile Okan kaybettirecek

onu bunu bilmemde, aylardir kötüyüz elenmedik yerimiz kalmadi, hic birinden hesap sorulmayacakmi??? ben td degisikligi bugün sart diyorum!!

Fikstür ve hoca ile takımın bağının kopmuş olduğu gerçeğini göz önüne aldığımızda gitti diyebiliriz. Ha gideni geri getirecek cesur ve radikal bir hamle yaparsın yine şampiyon olursun. Ama o hamleyi yapacak yürek bizim başkan ve yönetimde yok.
Burak elmas bile fatih terimi gonderdi. En doğru yaptığı iş oydu bence ki kadro vasatti

Fener full yapar puan kaybetmezler biz 9 galibiyet 2 beraberlik almamız lazım yada 10 galibiyet 1 mağlubiyet oda çok çok zor

Bjk ve ts maçlarından 2 beraberlik çıkarabilirmiyiz? Ts tamamda, bjk bize hep ters gelen bir takım ordan 1 puan çıkarsmazsk ts deplasmanında berabetlik lüksümüz kalmamış olacak. Bu nedenle bu akşam çok büyük avantaj kaybettik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitmedi ama gitmeye artık ramak kaldı, eskiden olsa fb nasıl olsa hata yapar bizi rahatlatır derdik ama böyle bir ihtimal pek gözükmüyor. Okan yerine 11 maç için takımı konsantre edebilecek, realist kadrolar çıkaracak sonuç odaklı iyi bir mentör lazım takıma.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moratanın verebileceklerine ve okanın takım sabote etmemesine kaldı fakat çok zor her şey artık
Fbyi yensek iş bitti diyecek noktadan nereye geldik

Şampiyonluk şansımız yüzde 35 bence. Kalan maclar ve oynanan oyun hiç ümit vermiyor. Fener macini sahamizda risk alıp yenmeye oynamali idik.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moratanın verebileceklerine ve okanın takım sabote etmemesine kaldı fakat çok zor her şey artık
Fbyi yensek iş bitti diyecek noktadan nereye geldik
Adam beraberliğe yattı galibiyet hiç dusunmediki. Osimheni cikardi oyundan korkak herif

Bi okuyum dedim amma abartılı yorumlar bu ne kardeşim ya
Kasımpaşa beraberliği üzdü kabul ama oyun anlamında söylediğiniz kadar leş değiliz.
Yenilen gollere bakıyorum hep bireysel hata.
Cuesta denilen tuhafın yaptırdığı penaltı, torreiranın kaptırdığı rakibin şansa bala giren golü, kornerden yenilen gol
Okan hocama en kızdığım husus bazı topçuları sınırsız ilk 11 şansı tanıması mesela torrik performans olarak kötü baya haftaya demirbay lemina yap orayı Barış haftalardır baya kötü oraya sarayı koy misal.
Vazgeçilmez olmadığını hissettir herkese.
Muslera bugün iyiyse Günayın iyi olduğu maçların neticesi.
Hocam toparlar takımı zerre korkum yok.
Takip hem cenabet hem günahkar.
Bunlara şampiyonluk vermeyiz içiniz rahat olsun zaten top oynadıkları yok.ligin yarısını satın almış holding çocuğu ve kedicik.gerçek rakip olduğunda puan kayıpları olacak günahkarlar mutlaka kaybeder.

10 sayfa okuyamadım kb da ne yapılması gerektiğiyle ilgili çözüm önerisi sunan oldu mu?

Hayır tabii ki

Sanki iki senedir bizi OB mi şampiyon yapıyordu. Hayır arslan sporcularımız yapıyordu

Yine yapabilir arslan sporcularımız. Bir kere başlarında Osimhen gibi bir adam var

Davinson, Lemina, Torreira, Sara, Barış, Yunus, Morata, Mertens, Muslera bunlar çok mühim sporcular

Fikstür de rahatlayacak. Bitmiş hiçbir şey yok hatta hala avantajlı taraf biziz
ironi mi yapıyorsun ali ?
ben şahsen ilk defa pes ettim tekrar ışık görene kadar takibi bırakıyorum
oyunculardamı hocadamı bilemiyorum ters birşeyler var ve bu bana ilk defa düzelmeyecekmiş hissi verdi
samimi emek ortaya koyan oyunculara ve taraftara üzülüyorum sadece.

ironi mi yapıyorsun ali ?
ben şahsen ilk defa pes ettim tekrar ışık görene kadar takibi bırakıyorum
oyunculardamı hocadamı bilemiyorum ters birşeyler var ve bu bana ilk defa düzelmeyecekmiş hissi verdi
samimi emek ortaya koyan oyunculara ve taraftara üzülüyorum sadece.
Yok ne ironisi

Ligdeki takımları abartmamak lazım

Çok çok iyi topçularımız var. Ciddi kalite farkı var

Bu takım Alanya'yı da yenemez

Hatta kalan deplasmanlarda Eyüp harici galibiyet görmeme ihtimalimiz hiç de düşük ihtimal sayılmaz

Bu kadar insan yazıyor çiziyor hesap kitap yapıyor bir emek sarfediyor. Bizim kadar kafa yorduklarını ve üzüldüklerini düşünmüyorum.

Siyahi kanat oyuncuları ve forvetleri olan takımlar bizi haşat ediyor. Bizim takım gözlerine dar tutulmuş tavşan gibi kalıyorlar.

Geri
Üst Alt