- 21 Haziran 2011
- 24.354
- 5.872
- 2.048
Evet geriden gelenin psikojik üstünlüğü var az da olsa panik yapacağız yapmasak bile Okan kaybettirecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak elmas bile fatih terimi gonderdi. En doğru yaptığı iş oydu bence ki kadro vasattiFikstür ve hoca ile takımın bağının kopmuş olduğu gerçeğini göz önüne aldığımızda gitti diyebiliriz. Ha gideni geri getirecek cesur ve radikal bir hamle yaparsın yine şampiyon olursun. Ama o hamleyi yapacak yürek bizim başkan ve yönetimde yok.
Fener full yapar puan kaybetmezler biz 9 galibiyet 2 beraberlik almamız lazım yada 10 galibiyet 1 mağlubiyet oda çok çok zor
Açıkçası Beşiktaş'ın yenilmeyeceğini düşünmüyorum.
Ekstra beraberlik hakkı doğar bizim için inşallah dediğin çıkar
Adam beraberliğe yattı galibiyet hiç dusunmediki. Osimheni cikardi oyundan korkak herifMoratanın verebileceklerine ve okanın takım sabote etmemesine kaldı fakat çok zor her şey artık
Fbyi yensek iş bitti diyecek noktadan nereye geldik
ironi mi yapıyorsun ali ?Hayır tabii ki
Sanki iki senedir bizi OB mi şampiyon yapıyordu. Hayır arslan sporcularımız yapıyordu
Yine yapabilir arslan sporcularımız. Bir kere başlarında Osimhen gibi bir adam var
Davinson, Lemina, Torreira, Sara, Barış, Yunus, Morata, Mertens, Muslera bunlar çok mühim sporcular
Fikstür de rahatlayacak. Bitmiş hiçbir şey yok hatta hala avantajlı taraf biziz
Yok ne ironisiironi mi yapıyorsun ali ?
ben şahsen ilk defa pes ettim tekrar ışık görene kadar takibi bırakıyorum
oyunculardamı hocadamı bilemiyorum ters birşeyler var ve bu bana ilk defa düzelmeyecekmiş hissi verdi
samimi emek ortaya koyan oyunculara ve taraftara üzülüyorum sadece.