GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
Kendimize dürüst olalım.
Mesela Alanya maçının ilk yarısını hatırlayan var mı?
Kasımpaşa neredeyse 90 dakika baskı yedik.
Peki gole kadar olan Antalya maçı?
O Maçlar aklıma gelince Samsun Ts, Göztepe deplasmanı sizce nasıl geçer? Emin olun hepsi gazla oynayacaklar.
Barış Alper bir şeyler yaparsa yapar. Bence performansi Osimhen'den daha önemli.

3 puan fark önde olmamıza rağmen can sıkan konu hatta ortak konu futbol anlamında olumlu hiçbir ışık olmaması sahada ne yaptığını bilmeyen bir ekip var.

Fener illa ki kaybedecek günün sonunda totale bakınca şampiyon olabiliriz ama şu oynanan futbol ne tat ne de tuz bırakıyor.

1 mağlubiyet veya 1 beraberlik hakkımız kaldı fener tüm maçları kazandı varsayarsak
Bugün 1 puan çok önemliydi ama olmadı en büyük sorun çok zor deplasmanlarımızın olması bu futbolla çok zor

Nasıl ki işler güllük gülistanlıkken gelmedi diyorduysak şimdi de gitmediğini belirtelim

Davinson Lemina Torreira Sara Mertens Barış Yunus Morata Osimhen bunlar boş topçular değiller

Topçularımıza güvenelim. Muslera Abdülkerim Eren vs. bunlar da yer yer iyi olabileceklerini gösterdiler geçmişte

Kolay şampiyonluk hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum şahsen bir tane 8-9 puan fark attığımız var sanırım onun harici hep tansiyon 22 nabız 180 olarak geliyor şampiyonluklarimiz

Şampiyonluk bize bağlı değil fenere bağlı fener bütün maçlarını kazanırsa şampiyon olur, biz mutlaka puan kaybı yaşarız.
Samsun, Eyüp, Trabzon, Göztepe deplasmanlarimiz var bunların 3'unu kazanırsak şampiyon oluruz. Ben kazanabilecegimizi sanmıyorum özellikle böyle pasif yönetim varken hakemler bizi rahat rahat doğrar.
Sırf atmosferden etkilenmesin diye yabanci hakem getirdiler şimdi fener bütün maçlar yabancı olsun diyor bunu neden diyor turk hakemlerini tehdit ediyor.

Daha ilk korkulan deplasmanda patladık. Ben iç sahada maçlarını da garanti görmüyorum, iç sahada da epey kötü oynuyoruz zira.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha ilk korkulan deplasmanda patladık. Ben iç sahada maçlarını da garanti görmüyorum, iç sahada da epey kötü oynuyoruz zira.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
özellikle bodrum maçı, tam kontra takımı o takım, bizde haldur huldur ileri gidersek sıkıntı olabilir bize

Nasıl ki işler güllük gülistanlıkken gelmedi diyorduysak şimdi de gitmediğini belirtelim

Davinson Lemina Torreira Sara Mertens Barış Yunus Morata Osimhen bunlar boş topçular değiller

Topçularımıza güvenelim. Muslera Abdülkerim Eren vs. bunlar da yer yer iyi olabileceklerini gösterdiler geçmişte
Balığa kavağa çıkmaya zorlarsan balık balıklığını unutur. Topçular kötü demiyoruz, onları takım halinde oynatamayan biri var diyoruz.
Plansız hocanın hali başka oluyo.

Kardesim takimin basinda iki bucuk yildir ayni hoca var siir gibi futbol izlemem gerek artik ama biz gün gectikce daha kötü oynuyoruz. Rakipler bizden cekinmiyor ve cezaretli oynuyor, cünkü cok kirilgan bir takim oldumuzu cümle alem biliyor. Takimin basindaki sözde hocada isler tersine gidince iyice takimi bozuyor. Sen fenere her hafta can simiti oluyorsun herifler ondan dolayi kopmuyir ligden.

Bir takım, sezonun ikinci yarısını komple kötü oynayarak şampiyon olamaz. Bu imkansız.
Ayrıca karşımızda şimdiye kadar görülmüş en büyük organize kötülük var. Algılar, çamura yatmalar, hakem atamaları, rakip satın almalar vs vs. Takımda az bi ışık görsem bunu söylemezdim ama malesef;

Bence net bir şekilde gitti.

Görünen o ki Okan hocam sayesinde gider bu şampiyonluk. İnşallah fener 1-2 maç daha batırır yoksa benim bu hocadan ümidim kalmadı dün akşam itibarıyla

Okan basimizdayken gitme olasılığı yüksek. Kafaya takti verecek şampiyonluğu. Tek şansımız fenerin looserligi

Yıllardır bu takımın şampiyonluk mücadelelerine şahitlik ediyoruz. 6 puan 8 puan öne geçsede ilk defa bu kadar tedirgin, panik, oyun olarak gelişmeyen bir dönem yaşıyoruz. Bu takım daha kötü kadrolarla gerideyken bile bu durumda değildi. Burdan şampiyonluk vermek rezillikdir hâlâ büyük avantajımız var. Acilen birşeyler değişmeli.

Evet. Okan tuhaf tuhaf hatali tercihleri ile rakibe hediye edecek sampiyonlugu.

geçen hafta fener samsunu yenmiş olsaydı kesin gitmisti.
sanki okan hocaya rağmen ucu ucuna sampiyon olacakmisiz gibime geliyor.

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb her macini kazanirsa sampiyon olamayiz, ama o enayilerde illaki 1 2 macta takilacaktir..

Cift forvet oynamassak sampiyon oluruz. Morata sonradan lazim olursa girsin. Topu ilerde dagitamiyoruz.

Geri
Üst Alt