GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
Forumdakiler 4 5 hafta önce hatta bir kaç tane üye vardı şimdi gitmesi lazım diyorlardı ben de sene sonuna kadar bekleyelim başka seceneğimiz yok diyordum haklı cıktılar valla nicklerini unuttum ama tam o ara gitmiş olsa her şey bambaşka olurdu şuan, bugün net gitmeli artık destek yok benden.

kafa değişmedikçe biz daha çok puan kaybederiz. rakibe zaten puan kaybettirilmiyor. net olarak gitti. okan'ın eseri.

Sampiyonluk falan gitmedi de bu embesil tekbik ekibi islak spayla dovmek gerek.

2 senelik sampiyonlugun rahatligiyla saldikca salmislar.

Tum teknik ekip hazirola sokup, sampiyon olup hepsini defetmek lazim

1740932295540.webp

ic sahada 5/5
deplasmanda bjk ve ts haric full yapip o iki derbiden en az 1er puan cikarmamiz gerekiyor
kredimiz kalmadi.

kasimpasa 2x, eyüp 1x, hatay 1x rezil puan kayiplari.

Onu bunu bilmem ama adam en son canlı yayına çıktığında bugünleri söyledi, yapılması gerekeni de söyledi ama nerdeeee

Şampiyonluk psikolojik olarak gitti maalesef. Fener bi mallık yapıp geri verirse onu bilemem..

Fikstüre takılmazdım ama bi bok oynamadığımız için bugünden sonra fikstür argümanı maalesef işler.

Yani inatla inatla kaç tane aldığımız maçı verdik yani artık aptal olmak lazım ya

8 puan öndeyken şampiyonluk verildi mi daha önce

Gittiğini düşünmüyorum. Aliş ve acurun istediği tam olarak bu. Moralimizin bozulması. Kafayı dik tutmamız lazım.

Bu hoca ile gider bu bir gerçek değişecek olsan 3 ayda da kimseyi getiremezsin yani evet gitti

Şampiyonluk gitti, önümüze bakmalıyız konusu açılmalı

Geçen seneki takım olsa bu fikstürde bile şampiyonluğu çıkarırdı. Ama şimdi elinde Zaha, Kerem, Ziyech, Icardi gibi sihirbazlar yok. Yinede şu an kesin gitti demem, Morata, Yunus form tutar bunlara Mertenste eklenirse okan hoca kurguyu bozmaz 11inde istikrar yakalar oyuncu değiştirip maçın içine etmezse ihtimal var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt