GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
hyr

ama gitmek üzere

Daha erken gitti diyebilmek için . Takım bok gibi oynuyor, oynamaya da devam ederse işimiz zor ama hiç bir yere gitmedi daha şampiyonluk.

Şu an gitmedi ama gidecek. Bu hocayla gidecek. Avcunun içindeki 3 puanı iki hamlesiyle kaptıran hocadan benim hiçbir umudum yok artık.

Her kötü maç, skordan sonra reaksiyon gelir mi diye bekliyoruz ama bir tane bile emare yok.

Böyle zamanlarda öne çıkması gereken lider profiller de bu takımda çok az. Lemina gelmese çoktan vermiştik şampiyonluğu.

Eyüp
Trabzon
Bjk
Göztepe
Samsun
Kasımpaşa

Bu 6 deplasmandan ilk hangisine 3 puan yazarsınız deseler herkes kasımpaşa ve eyüp seçer. Biz en kolay görüninde 2 puan bıraktık. Takımda iyiye giden bi işaret görsek hadi diyelim tamam gitmedi yine şampiyon oluruz ama öyle bişey yok.

Geçen senede burda 3-4 son dakikalarda kazandık. O zamanki takımın verdiği reaksiyonla şimdinin alakası yok. Geçen sene geriye düşsek bile herkes takımın bir reaksiyon göstereceğinden ve bir şekilde golü bulacağında emindi.

Kasımpaşa ofansif olarak ne kadar iyiyse defansif olarak da bir o kadar berbat bir takım ama bizim danalar hiç çalışmamışlar, hazırlanmamışlar maça. Yazık milyon Euro’lar alıyor ama işleri sadece eğlence

dolmabahceden ve trabzondan kolay cikacagimizi düsünmüyorum!

Sahada değil ama bütün algılara ve hocamıza yenildik. Bu saatten sonra çok zor.

Artik bilerek yaptigini düsünuyorum bazi seyleri, berbat bir td ama berbat da olsa kimse böyle oyuncu degistirmez, cok tuaf seyler dönuyor. Ya kovulur ya sampiyonluk gider, kac tane zor deplam maci var bunlardan daha zor, burda puan kaybeden orda kazanacak öylemi?

Ne karamsar adamlarsiniz yav aksam fener puan kaybetse hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edeceksiniz . Berbaerlik hakkimizi erken kullandik verilmez şampiyonluk rahat olun
Buğra maçları izliyon mu yav

valla en az 2 macta yeniliriz 2 de beraberlik aliriz kuslarin ne yapacagina bagli

Geri
Üst Alt