GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
Fenerbahçe bütün maçlarını kazanırsa şampiyon olur Sergen Yalçın

valla bjk maçıyla değil - sonuçta derbidir - adamlar içinde sezonun rezilliğni örtme maçıdır dersin 3 skorda çıkabilir dersin geçersin.

ilk devredeki maçlara girmeye gerek yok zaten AVL maçlarıyla beraber düşüş grafiği zaten. ikinci devrede hatay maçı soru işareti bıraktı, paşa maçıyla "bu takım reaksiyon veremiyor" a geldi , mevcut halde de bjk maçıyla momentum diye bir şey kalmadı.

şu an sorsanız %49.9 a %50.1 gibi bir durum var bende (negatif olarak)

çünkü sıkıntılı fikstür var ve takımın üretememe , maç içinde oyun sergileyememek, "bu takım çalışmıyor hiç bir şey" modu - nerdeyse oyuna sokarken 10 dk lık direktf dışında çalışılan bir olay yok gibi- ben dahil bir kesim taraftarda bu fikstürden çıkamayacağız hissini vermekte.

Bodrum ve sivas maçları özellikle sıkıntılı maçlar - düşme potasındalar ve hizmet ettikleri yer belli.

Arkadaslar kötu oynuyoruz tamam. Ama hakemler de feci sekilde ezikleri kolluyorlar. Kargalara karsi Sancheze yapilan hareket, dzeko ya falan yapilsaydi, hakem direkt penalti verirdi. Serefsizler rize macindan bedava üc puan, samsun macinda o bir puani bile alamazlardi. Samsun kirmizi yi yiyince 75 dakikadan itibaren bide 8 dakika uzatma, kontra ataga cikamadi 10 kisiler diye. Nasil olacak bilemiyorum. Cok adaletsiz bir ortam. Bizim pasif yönetime de yaziklar olsun. Sesleri cikmiyor. Agzinin ucuyla sanschez, ve kirmizi kart hakkinda konustu sadece hatipoglu. Eziklere bunlar yapilsa, her gun gündeme getirirlerdi.

Geri
Üst Alt