GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
Bir grup var. Şöyle bir sezonun 45 dksında iyi oynamayalım hemen galeyan yaratıp hocanın yönetimin içinden geçmeye hazır bekleyen. Puan kaybı olursa da işte öldük bittik kül olduk diyorlar. Hatta bir yorum okudum şampiyonluk gitti bundan sonra fener dominasyonu olacak diye. Ulan 2 senedir şampiyon oluyoruz bizim dominasyonumuz olduğuna inanmıyorsunuz da tek maçta fener dominasyonu olacağına nasıl inanıyorsunuz?

Normalde gülüp geçmem lazım ama gülüp geçemiyorum.

Bir grup var. Şöyle bir sezonun 45 dksında iyi oynamayalım hemen galeyan yaratıp hocanın yönetimin içinden geçmeye hazır bekleyen. Puan kaybı olursa da işte öldük bittik kül olduk diyorlar. Hatta bir yorum okudum şampiyonluk gitti bundan sonra fener dominasyonu olacak diye. Ulan 2 senedir şampiyon oluyoruz bizim dominasyonumuz olduğuna inanmıyorsunuz da tek maçta fener dominasyonu olacağına nasıl inanıyorsunuz?

Geçmişte de vardı fakat son zamanlarda tabiri caizse şımarık taraftar sayımız inanılmaz arttı. Misal yıllarca hizmet etmiş Muslera için Allah belanı versin kova herif diyen mi dersin, Sara gününde olmayınca satın bu herifi derhal diyen mi dersin, Barışa 5m veren varsa direk satalım diyen mi dersin bu örnekler artarak gider.

Her zaman dedim yine diyorum tüketim çılgınlığı taraftarımızda da var. Hemen o gelsin bu gitsin şu dehlensin şu kovulsun vs. Sanki çok kolay işler veya takım dinamiklerini bozmayacak bir işmiş gibi.

abi sorun şu

şampiyon olduk diyelim...bu sezon kaç aydır bu bütçedeki takım ne hallerde gidiyor ...

şampyon olunacak (inşallah tabii ama umudum çok azaldı) bütün bu problemler yokmuş gibi sevinilecek

kupa 98 yerde paraşütlere falan binecek , dernek turları atılacak ağustosa kadar CL için hazırlanılması gerekirken..

öyle bir denklemki şampiyon olsan dert olmasan dert.
Buralarda biraz sakinlesmisim. pasa maci sinir krizim az yatismis🤣🤣

Genede 3. Paragrafta endisem hala gecerlilik tasimakta

Bu grup bizi ayakta tutar. Her zaman başarısızlığa karşı atak yapacak camiayi dimdik atakta tutacak başarısızlıkta kellelerinin gitmesini sağlayacak grupların olması iyi bişey. Buna ister yeni yetme deyin ister z kuşağı deyin farketmez. Başarısızlıkta yangın başlar kelle gider.

Bu grup bizi ayakta tutar. Her zaman başarısızlığa karşı atak yapacak camiayi dimdik atakta tutacak başarısızlıkta kellelerinin gitmesini sağlayacak grupların olması iyi bişey. Buna ister yeni yetme deyin ister z kuşağı deyin farketmez. Başarısızlıkta yangın başlar kelle gider.
o grubun bi boka yaradığı yok, eleştiri yapılacaksa adam gibi yapılacak, fırsat kollanmayacak.

Eleştiri adı altında ego tatmini var bir kesimde taktıkları oyuncuların ilk fırsatta düşmesini bekliyorlar ki ben haklı çıktım demek için.

benim gibi pesimist bi insan bile buna hayır demiş çünkü karşımızda rakip yok

Gitti tabi
8 kol gibi cl maçından 5 büyük lig dışı kimse yamulmadan çıkamaz

Burda eglenen arkadaslar var simdi ama sene boyunca rezalet bir GS taraftarligi gosterdiler. Mentali en zayif taraftar profili hala bizde malesef.

Berabere kaldi diye sampiyonluk gitti mi baslik acan taraftara ne desek az.

Biraz sakinleşilmesi açısından şöyle bir bilgilendirme yapalım, Sezonun ilk yarısı çok sağlam bir Kadıköy deplasman galibiyeti almıştık ve çok formdaydık sonraki maçta Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçmiştik çok rahat kazanacağımızı düşünürken o noktadan maç 3-3 oldu ve o hafta puan farkı 3'e düşmüştü. Ligin 7. haftasıydı 3 puan farkı vardı ve daha ligin bitmesine 30 hafta vardı çok yıkıcı bir maçtı o şartlarda. Şimdi düşündüğümüzde ligin 25. haftasındayız ve yine bir Paşa maçı bu sefer maç çok daha farklıydı çeviren taraf bizdik ama yine 3-3 biten bir maç. Bu akşam Fener maçını kazansa bile puan farkı 4, O zaman 30 hafta varken 3 puan avantajlıydık şimdi ise 10 hafta varken 4 puan ve ikili averaj avantajına sahibiz. Formsuzluk, sakatlık vs derken sezonun çok büyük bir bölümünü aştık ve hala öndeyiz. Paşa maçı yoğun fikstürün son ayağıydı ve bu noktadan sonra takım maç yoğunluğunu tamamen azaltacak ve tekrar enerjisi artmış bir şekilde son bölüme gireceğiz tam tersi şekilde Fener ise Avrupa'da yıpranmaya devam edecek. Şu anki pencereden bakınca negatif ama değişecek şartları ve dönecek kilit 2 oyuncuyu da düşünürsek (Yunus-Morata) oldukça avantajlı bir durumda olduğumuz açıktır. Eleştiriler haklıdır ama takımı düşürmeden şampiyonluk inancını asla azaltmadan yola devam her şey bizim elimizde.
Güzel analiz yapmışız, Galatasaray her zaman son dönemeçte vites arttırır bu tecrübeyle sabittir.

IMG_0330.webpTecrübeli her Galatasaraylı Mart ayında önde olan Galatasaray’ın Mayıs ayını da şampiyon bitireceğini bilir

Geri
Üst Alt