GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
Vallaha yalan olmasın bu başlıkta hiçbir şey yazmadım, oy da kullanmadım ama AZ'nin ilk maçından sonra Futbol Nöbeti'nde Şubat ayında böyle bir tane yorum yazmıştım ben de. Orada Fener'in bir halt olması değil de bizim bu kadar kötü olabileceğimizi hiç düşünmemiştim. O beni acayip bir umutsuzluğa sevk etmişti. O zaman da hani Lemina falan toparlarsa toparlar yoksa durum çok kötüye gidiyor demiştim. Çok şükür yine toparladı takım. İlk defa öyle bir yorum yaptım yaptığıma da pişman oldum. Böyle anlık tepkilerle iddialı şeyler söylenmemesi gerektiğini anlamayacak kadar olgunlaşamamışsın dedirtti bana.

Yarın bir gün (seneye mesela), yine böyle iğrenç maçlarımız olacak ve yine bir umutsuzluğa kapılabileceğiz. Orada kendine aldığın dersi hatırlatıp arkasını dolduramadığın şeyleri söylemeyeceksin. Bir de yani 10 yaşında değiliz artık bir zahmet sızlanma işlerini bırakalım.

Vallaha yalan olmasın bu başlıkta hiçbir şey yazmadım, oy da kullanmadım ama AZ'nin ilk maçından sonra Futbol Nöbeti'nde Şubat ayında böyle bir tane yorum yazmıştım ben de. Orada Fener'in bir halt olması değil de bizim bu kadar kötü olabileceğimizi hiç düşünmemiştim. O beni acayip bir umutsuzluğa sevk etmişti. O zaman da hani Lemina falan toparlarsa toparlar yoksa durum çok kötüye gidiyor demiştim. Çok şükür yine toparladı takım. İlk defa öyle bir yorum yaptım yaptığıma da pişman oldum. Böyle anlık tepkilerle iddialı şeyler söylenmemesi gerektiğini anlamayacak kadar olgunlaşamamışsın dedirtti bana.

Yarın bir gün (seneye mesela), yine böyle iğrenç maçlarımız olacak ve yine bir umutsuzluğa kapılabileceğiz. Orada kendine aldığın dersi hatırlatıp arkasını dolduramadığın şeyleri söylemeyeceksin. Bir de yani 10 yaşında değiliz artık bir zahmet sızlanma işlerini bırakalım.
Bizim klasik halimiz bu renktaş. Aralık son haftası ile mart ortasına kadar bizde form düşüklüğü oluyor. Az maçına kalmadan ilk 8 yapsaydık son 16 da kolay bir rakiple oynayıp form kurtarirdi. Şimdi finalde biz olurduk. Eğer avrupa için en azından bi çeyrek final hedefi koyacaksak şu Aralık son hafta ile mart arasına bir çözüm bulunmalı. Benim önerim yabancı bir yardımcı antrenör. Şut ve taktik antrenörü ve iyi bir kondisyon ekibi.

Aralik-Mart dönemi igrencti.

- cok kötü futbol
- Avrupa'dan elenmek (yine kek rakiplere karsi)
- fb ile 8 puanlik farkin 3'e kadar düsmesi
- fb'nin o dönem üst üste galibiyetler almasi

Ne zaman Lemina geldi ve ilk 11'e mont edildi, Okan hoca full baskidan vazgecti, ondan sonra sezonun en iyi futbolunu oynamaya basladik. Bence ucuz kurtulduk bu sezon. Sampiyonluk gercekten gidebilirdi o yüzden simdi kimse gelip masal anlatmasin sanki sampiyonluk o dönem garantiymis gibi.

Bu grup bizi ayakta tutar. Her zaman başarısızlığa karşı atak yapacak camiayi dimdik atakta tutacak başarısızlıkta kellelerinin gitmesini sağlayacak grupların olması iyi bişey. Buna ister yeni yetme deyin ister z kuşağı deyin farketmez. Başarısızlıkta yangın başlar kelle gider.
hayatında gerçekleştiremediğin bir işinde hemen sepetlenmen dileğiyle....

Yaw aynı şey mi 35 yaşındayım yaptıklarımızın cezasını çekiyoruz zaten hata yapan cezalandırılsın bu adamlar milyon eurolar kazanıyor hata yapma lüksleri minimum olacak
Aynı şey genel verimlilikten uzaklaşıp günlük hatalar ile anında kelle gider moduna girilecekse aynı şey. Ben de 44 yaşındayım elbet hatalarımızın ceremesini çekiyoruz ama kimse de kalkıp yaptığımız hataların hesabını kelle alarak kesmedi. Önemli olan genel anlamdaki başarıların devamlılığını sağlayabilmekte. İnsan bu baskıyla hata yapmamaya çalıştığı zaman mutlaka hata yapar hatta hata yapmamak için bildiği yoldan şaşar bu bile hatadır.

Çocuklarımızı bile bırakın hata yapsınlar hata yapa yapa öğrenecekler diye eğitmeye çalışıyoruz. Neyse özellikle ağır yazdım. Çünkü yerine kimi koyacağını bilmeden elindekini öfke uğruna göndermek şu aşamada yapılabilecek en büyük hatadır.

Bu başlık resmen utanç verici.
Tarihin en rahat şampiyonluğu için yazılanları okurken utandım.
Tek teselli noktası son 3 maçı kaybederiz,Fener son 3 maçı çok net kazanır,şampiyonluk gider diyen olmamış.

neticeye bakıp süreç unutulmaz. okan buruk'un tek kulvarlık hoca görüntüsünden kurtulması için doğru düzgün transferler ve teknik ekibe doğru takviyeler yapması gerekir. 200 küsür milyonluk kadro maliyetiyle özellikle avrupa'da oynanan aciz futboldan dersler çıkartıp seneye çok daha iyi olmasını temenni ederim. sonra çıkıp yine haftada şu kadar maç yapıyoruz mazeretleri sıralarsa eleştirilere hem kendisi hem sevenleri hazır olacak. şimdiden az çok belli ne kadar maç yapacağın.

Winner takimiz diye heryerde övunursunuz ama şu yazilanlara bak ben ve bir kaç inanan dışında herkes öldük bittik demiş ortamlarda winnerız dersiniz kim bilecek :asd:

Fener mal bir rakip olmasa hala elimiz kalbimizdeydi doğruyu konuşalım. Seneye bazı mal takımlara puan kaybetmeyelim. Hatay 2 Kasımpaşa maçı mal gibi puan kaybettik. Seneye kadro yedekleriyle iyi olmalı.

Kupada bu Beşiktaş çıksın karşımıza kinliyim bunlara

Fener mal bir rakip olmasa hala elimiz kalbimizdeydi doğruyu konuşalım. Seneye bazıal takımlara puan kaybetmeyelim. Hatay 2 Kasımpaşa maçı mal gibi puan kaybettik. Seneye kadro yemekleriyle iyi olmalı.

Kupada bu Beşiktaş çıksın karşımıza kinliyim bunlara
Okan varken bjkya rakip olmak mantıklı mi sence

bunu ara sıra uplayalım ya
Ula ben fener mallık yapmazsa demişim Mallık yaptı bizi stresten kurtardı. Ha bizde Beşiktaş maçından sonra g.tu başı topladik ezdik geçtik.. 3 ay uzun top oynadık osimhene

Ben avrupaya bakarım Caferim

İyi gün taraftarı diye boşuna adımız çıkmamış herkes leş kargesi gibi bekliyor pusu da hem taraftar olsun hem yönetim içinde olsun en ufak başarısızlıkte hemen ortaya çıkıyorlar muslera bile yuhalandi eh asıl size yuh be

Ula ben fener mallık yapmazsa demişim Mallık yaptı bizi stresten kurtardı. Ha bizde Beşiktaş maçından sonra g.tu başı topladik ezdik geçtik.. 3 ay uzun top oynadık osimhene

Ben avrupaya bakarım Caferim

yıllarca terimle bu uzun top olayını yaptık

kimse sorun etmedi bavaşım.

hava toplarında başarılı bi forvet varken uzun gönderip osinin indireceği toplarla çevresini pozisyona sokmak kötü bi fikir değil gibi duruyor. bunu biraz mecburiyetten de oynadık malum sakatlıklar

Geri
Üst Alt