GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Winner takimiz diye heryerde övunursunuz ama şu yazilanlara bak ben ve bir kaç inanan dışında herkes öldük bittik demiş ortamlarda winnerız dersiniz kim bilecek :asd:
Ara ara Okan buruğa kızdım ama şampiyon olacağımızdan gram şüphe yoktu şerefsiz Ali ve yancılwrı çok uğraştı ama beceremediler

yıllarca terimle bu uzun top olayını yaptık

kimse sorun etmedi bavaşım.

hava toplarında başarılı bi forvet varken uzun gönderip osinin indireceği toplarla çevresini pozisyona sokmak kötü bi fikir değil gibi duruyor. bunu biraz mecburiyetten de oynadık malum sakatlıklar
Osimhen yıprandı ama öyle. Şu son oyunları oynasa ben Okan buruku elestirmezdim zaten. Şu orta saha tutma işini devam ettirirse avrupadada basari gelir. Bizim orta saha Konya ovası gibi bombostu. Herkes at kosturuyordu orda.Şu an sorunumuz kanatlar.

Yunus barış rotasyonda olmalı . Barış satılabilir diyordum şu TFF nin yabanci seyinden dolayı kalmali.

okumaya doyum olmayan müthiş bir başlık, müthiş bir tımarhane. keşke solksjaer'i biz alsaydık diyen bile var

Hayır basmısım konu acan sasırtmadı

Hayır puan durumunda 2.liğe düştüğümüz bir hafta da olmadı, ben mi yanlış hatırlıyorum ?

İnanılmaz bir kafa

Kötü futbol canımızı yakmıştı. Çoğunluk aynı hissiyatı yaşamış.

Okan Buruk'da hafif bir otizm olabilir ki acaba diye düşünüyorum bazen. Asperger tarzı.

Çünkü lig şampiyonluğuna, başarıya dair inanılmaz hard bir takıntısı var adamın. Sadece şampiyonluk da değil aslında, o kadar sakin güler yüzlü adam kaybettiğinde tüm kontrolünü de kaybediyor. Anlamsızca açıklamalar yapıyor ediyor. Her ağzını açtığında hedef 26 diyor, her maçı kazanmak istiyorum diyor. Yani bi dur bismillah soluklan.

Bu adam 2-3 sene üst üste şampiyon olamasın veya herhangi bir kupa kazanamasın TD'liği bırakır. O derece başarıya takık.

Kaos zamanlarında bu tür konulara girmiyorum çünkü nabızlar tavan sıkıntılı :asd:

Osi zamanı en son stressten forumu yakıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt