- 5 Eylül 2014
- 85.018
- 70.971
- 4.513
at konum geliyorumEge tarafları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
at konum geliyorumEge tarafları
Sen gel gene de çay içeriz artık bundan sonra.at konum geliyorum
beni alkolden çıkartabilirsin lakinSen gel gene de çay içeriz artık bundan sonra.
Eskidendi tövbe ettik. 7 sene oluyor.
Sen de ettin diye duydum gerçi ama...
gerçekler acıdır dostum
daha dün gsyi bıraktım diyordungerçekler acıdır dostum
yarın gs kötü durumda olsa ilk kaçacak adamlarsınız
eee ne dedi zamanında feramuz
cengiz güneş kofti çakma gslidir diye![]()
Ha bu arada en son t*borgcuyum diyordun, kırmızı iç temiz iç, eski tanıdığa benden de selam söyleyiver, su hamallığı yapma diğerleriyle boşuna.beni alkolden çıkartabilirsin lakin
alkolü benden asla iyi forumlar iyi geceler
En azindan bir.ozur dilemeni beklerdik senden renkdas
Kesinlikle. Artik hedefimiz cidden Avrupa olmali. Bu sene de Avrupa'da basarisiz olursak Okan Hoca sampiyon olsa bile basarisizdir gozumde. Millet Mancini'yi 2. yapti diye begenmiyordu ama en azindan Real ve Juve'li gruptan ciktik. Benim gozumde bu ciddi bir basaridir. Drogba maci satmasa belki Chelsea'yi bile gecerdik.Şampiyonluk mu Şampiyonlar liginde çeyrek final mi deseler ikinciyi seçerim. Güçlü takımların içinden geçtiğimizi görmek istiyorum. En azından sürpriz yapma adayı olalım.
dalga gecilmek zoruna gidiyorsa cins cins yorumlar yapmayacaksinOlm @Ekin Amad ne ayaksin la sen? Milletin o gunun psikolijisi ile yaptigi yorumlara cins cins tepkiler veriyorsun.
alakası yok geçmişte yapılan yorumlar o zamanın şartlarını kapsar.dalga gecilmek zoruna gidiyorsa cins cins yorumlar yapmayacaksin
ayni sartlarda yine ayni sacma yorumlari yaparim diyorsun yani?alakası yok geçmişte yapılan yorumlar o zamanın şartlarını kapsar.
kasımpaşaya 3-0 dan 3-3 maç verirse şlde içerde bodo’dan 3 puan alamazsa haklı olunan aynı yorumların 2 kat fazlasını yaparım problem nedir?ayni sartlarda yine ayni sacma yorumlari yaparim diyorsun yani?
hic problem degil. ben de 2 kat dalga gecerim.kasımpaşaya 3-0 dan 3-3 maç verirse şlde içerde bodo’dan 3 puan alamazsa haklı olunan aynı yorumların 2 kat fazlasını yaparım problem nedir?
bak geçtin şuanhic problem degil. ben de 2 kat dalga gecerim.
Dalga gectigin kisiler tarafindan tepki gorunce de ergenler gibi davranmayacaksin o zaman. Sampiyon olduktan sonra bu yorumlara kahkaha atman zeka seviyeni gosteriyor. Gotun yeseydi de o zaman kahkaha atsaydin, 6 ay sonra sampiyon olduktan sonra degil. Bos yapma.dalga gecilmek zoruna gidiyorsa cins cins yorumlar yapmayacaksin