Sizce Seneye Yabancı Forvetimiz Kim Olmalı?

Kesinlikle Balo derim.Ibrayıda cok severım ama yası 34 seneye.Balo daha 23 yasında.Dzeko yu filan katlar balo.

3 5 tane benzer konu vardı zaten. sene sonuna kadar bir 3 5 tane daha açılır sanırım.

sırtı dönük oynayabilen klas bir topçu lazım. balotelli daha çok 2. forvet gibi geliyor bana

Mario BaloBaloBalotelli !!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

En mantıklı isim Dzeko. İbrahimovic ve Balotelli tuzlu futbolcular cidden inanıyormusunuz bunlara yahu. Hele İbrahimovic PSG'den yıllık aldığı ücreti bonservise veremiyoruz biz.

En mantıklı isim Dzeko. İbrahimovic ve Balotelli tuzlu futbolcular cidden inanıyormusunuz bunlara yahu. Hele İbrahimovic PSG'den yıllık aldığı ücreti bonservise veremiyoruz biz.

Başkan öyle bir anlattın ki sanki Dzeko Antep'te 300 bine oynuyor

Italya'da %50 vergiye gidiyor.. Milanı delik deşik ederiz mesela şuan. Mancini bi telefonla getirir Mario'yu.. Çok duygusal bir oyuncu aynı zamanda. Tam Melo'nun kankası olur !

Başkan öyle bir anlattın ki sanki Dzeko Antep'te 300 bine oynuyor

Italya'da %50 vergiye gidiyor.. Milanı delik deşik ederiz mesela şuan. Mancini bi telefonla getirir Mario'yu.. Çok duygusal bir oyuncu aynı zamanda. Tam Melo'nun kankası olur !

Aralarında en ekonomik şekilde halledilebilinecek forvet o da ondan diyorum. Mario aradağımız forvet mi bana göre değil.

Olabilitesi en yüksek olduğu için Dzeko.Yoksa tartışmasız Ibra.

Yetenek almak istiyorsak Sassuolo´da oynayan Bernard midir nedir onu alalim.

Acik acik söyliyorum, adamin sirf Video´larini gördüm ama cok klas bi oyuncuya benziyor. O golleri öyle atan adam heralde goller disinda bi kazma degildir.

65091.jpg

Gabbiadini.

1. Benteke veya Lukaku

Olmazsa; Gabbiadini

2. Burak

3. Yetenek (Muhammet Demir, Cenk Tosun, veya Batuhan Karadeniz).

Drogba'yi yollamak lazim, Umut'u satmak lazim. Karadeniz'in mentalite sorunu var ama bence kalitesiz bir oyuncu degil, ve çok çalişirsa ondan birseyler çikacagina inaniyorum.

sezon bitsede sonra konuşsak olmuyormu? illa transferli birşey olacak yoksa rahat edemiyoruz.....

Dzeko'ya bile para çıkacağını zannetmiyorum. Bazı arkadaşlar kızacak ama; Pato güzel olurdu..

1. Benteke veya Lukaku

Olmazsa; Gabbiadini

2. Burak

Drogba'yi yollamak lazim, Umut'u satmak lazim. Karadeniz'in mentalite sorunu var ama bence kalitesiz bir oyuncu degil, ve çok çalişirsa ondan birseyler çikacagina inaniyorum.

Hahaha yetenek dediklerin adamlara bak.

Ibo gelse acayip olur. Cok klas bir futbolcu. Gollerinin hepsi klas ve müthis. Ayni Hagi gibi. Böyle futbolculara bayiliyorum.

1. Benteke veya Lukaku

Olmazsa; Gabbiadini

2. Burak

Adam 20 yaşında ama 30 yıldır sakat

Beşiktaşa imza attı adam yahu

Şakası bile komik değil

Ve tabiki El Shaarawy

Geri
Üst Alt