Sizce Seneye Yabancı Forvetimiz Kim Olmalı?

Benteke hem genç 1990'lu hem de direk katkı verir.Luis Muriel de olabilir.Artem Dzyuba da olur

Benteke'yi geçen sezon hayranlıkla izliyordum. Sanırım 40 milyon pound gibi bir rakam istediler kimse almadı ellerinde patladı. Bu sezon sahada uyur gezer gibi. Bu sezon Bonny müthiş oynuyor ama gider alırsın seneye Benteke'den beter olur. O yüzden belli standardı olan birini almak en mantıklısı.

torres-picture.jpg

Balotelli! Neden? Cunku bu adam gazla calisiyor. Arenada bu adam terminator olur kelle kopartir. Tek sikinti su, takimda melo gibi bir dengesiz adam varken balotelli luks olabilir. Bu arada ibrahimovic seneye 34 yasinda ben genc adam istiyorum

Benteke'yi geçen sezon hayranlıkla izliyordum. Sanırım 40 milyon pound gibi bir rakam istediler kimse almadı ellerinde patladı. Bu sezon sahada uyur gezer gibi. Bu sezon Bonny müthiş oynuyor ama gider alırsın seneye Benteke'den beter olur. O yüzden belli standardı olan birini almak en mantıklısı.

Fiyattan dolayı değil yanlış hatırlamıyorsam. 1 sezon daha kalmaya ikna oldu Aston Villa'da.

Ibrahimovic diyorlar (Fazil Ünverdi vs), ama bence imkani yok.

1. PSG Zlatan icin hala cok saglam bir bonservis ister. 25´den asagi alamazsin. Yasi da gelse.

2. Kendisi PSG`den 20 Milyon mu ne aliyor. Hadi bizden 8-9 alsin. Asagisina imza atmaz.

3. Yasi da 33 olacak. Yasi hala uygun da, bu paralari verebilecegimizi düsünmüyorum.

Wilfred Bony veya Doumbia'dan birini isterim,özellikle Bony baya zor ama denemek lazım...

Wilfred Bony veya Doumbia'dan birini isterim,özellikle Bony baya zor ama denemek lazım...

Emin ol bunlari istersek aliriz biz :) Hic sorun olmaz.

Biz Drogba´dan sonra ayni heyecani verecek bir isimden bahsediyoruz. Ibra, Balo, Dzeko vs.

Bony, Doumbia vs. bunlar zor degil Ünal Aysal icin

Geri
Üst Alt