- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
Koray yaşıyormu ki?
adam daha bu sezon başı sakatlandı semih 3 sezondur sakat adam 2 maç oynuyo 10 maç sakat yatıyo semih yaşıyormu diye soran yok ama?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koray yaşıyormu ki?
Büyük maçlarda hep hata yapıyor Süper kupa finalinde kendi kalesine gol attı dünki maçta 2 hatası var maçı katletti geçen sezonki Türkiye kupası finalinde Fenerbahçe maçında 90.dakikakada neredeyse yine kendi kalesine gol atıyordu Kadıköyde'ki Fener maçında durduk yere pozisyon yokken penaltı yaptırdı ki bunlar bi çırpıda aklıma gelenler eksik olsun onun kaliteside yeteneğide gitsin yeteneğini başka yerlerde sergilesin bu adamdan kurtulamazsak bu tarz hatalarla başımızı daha çok yakacak.Nasil degerlendirdigine bagli. Genel performansa gore mi, yoksa istisnai hatalarin sayisina gore mi.
Benim icin genel performansi daha onemli, cunku kalitesini gosteren indikator odur. Ve bu konuda kendisinden geldiginden beri yeterli verim aldigimizi dusunuyorum. Elesteri aldigini yegane konu genelde laubaliligi ve hatta mukemmeliyetciliginden oturu aldigi riskler.
Semih okadar pek sakat olduğunu hatırlamıyorum da semihin formu ve gelişimi resmen geriye gitmişti. Mental olarak da bittikti zatenadam daha bu sezon başı sakatlandı semih 3 sezondur sakat adam 2 maç oynuyo 10 maç sakat yatıyo semih yaşıyormu diye soran yok ama?
Semih okadar pek sakat olduğunu hatırlamıyorum da semihin formu ve gelişimi resmen geriye gitmişti. Mental olarak da bittikti zaten
Koray ne olduğu belli değil. Almanya'da eğitim gördüğünü biliyoruz işte okadar. Canla başla oynadığını hiç göremedim ama iyi oynadığı 1-2 maç oldu tabiki. Risk almayacak stoper tabiki ama korkak da olmayacak
Koray bencede çok daha kaliteli de ben gencim ya. Aman hata yapmayım modundan çıkmalı ilk onbirde oynamak istiyorsa. Semih deki yürek onda yok. Koraydaki eğitim seviyesi de Koray da yok maalesef. İkiside ilk onbirde oynamaması gerekir de chedjou gibi ne olduğu belirsiz olan kişiler oynuyorsa bunlarda oynar yanisemih pek sakatlanmadı öylemi?Koray ile semih arasında bariz kalite ve klasman farkı var.Semihin sakatlıkları birde güçsüzlüğe bağlı sakatlıklar sümsük gibi vitaminsizin teki.
Yahu tamam ched hakan iyi değilde koray varken semih ismini zikretmek garip.
Koray bencede çok daha kaliteli de ben gencim ya. Aman hata yapmayım modundan çıkmalı ilk onbirde oynamak istiyorsa. Semih deki yürek onda yok. Koraydaki eğitim seviyesi de Koray da yok maalesef. İkiside ilk onbirde oynamaması gerekir de chedjou gibi ne olduğu belirsiz olan kişiler oynuyorsa bunlarda oynar yani
Semihin avrupada özelikle çok iyi oynadığı maçlar vardı. Veya urfi ile oynadığı sezon da iyidi. Sonra yanlış tandem kurumu ile gittikçe amatör seviyesine yaklaştığını katılırım da ikili mücadele den korkmayan. Tekmeye kafayı uzatan stoperdi. Biraz yürekli olmalı stoper ki Koray da o yürek yok veya göremedim şimdiye kadar.kardeşim semih ne hava topuna çıkar ne topa atlar rakibi her defasında döndürür rakiple birlikte ceza sahasına kadar eşlik eder yapmayın gözünüzü seveyim.
Koray berbat bir stoper. Semih'in sol bacağı etmez. Hatta Chedjou'dan ve Balta'dan da kötü.
Elimizde ki en iyi iki stoper Semih+Serdar şu an acı ama gerçek. İkisi de sakatlık ve istikrar sorunu olan oyuncular.
Semihin avrupada özelikle çok iyi oynadığı maçlar vardı. Veya urfi ile oynadığı sezon da iyidi. Sonra yanlış tandem kurumu ile gittikçe amatör seviyesine yaklaştığını katılırım da ikili mücadele den korkmayan. Tekmeye kafayı uzatan stoperdi. Biraz yürekli olmalı stoper ki Koray da o yürek yok veya göremedim şimdiye kadar.