Sizce Sol Bek Mevkisinde Kim Oynamalı?

Mutlu Sahin

Tecrübeli Üye
Evet arkadaşlar her mevkide alternatif isimler oluşturuldu ama Telles' in performansı yabancı kontejanını solbek mevkisinde harcamaya gerek kalmadığını bizlere gösterdi malesef..

Peki yerli olarak solbek de kim oynamalıdır ?

Hakan oynar ise; stoper Chedjou (yabancı hakkı stopere gitti)

Tarık oynar ise; sağbek Veysel (stoper Semih-Hakan olabilir.)

SL de Telles

Ligde Tellese yer yok maalesef. O yüzden Balta oynar, Veysel formdaysa Tarik oynar orda.

Balta sol bek, Tarık sağ bek daha iyi olur bence. Cünkü hem Tarık hem Veysel ile iki kanatta defansif olarak kötü olacak. En azından bir kanatı sağlama almalıyız.

Tarık tabiki. Hakan stoper. Veysel sağ bek.

Chedjou melo ve dzemalinin yedeği olur lig için

Şampionlar ligi tahmin zor

Ligde normal şartlar altında Telles'in oynamasını beklemiyorum. Normal şartlardan kasıt herhangi bir yabancı oyuncuda sakatlık, yorgunluk, formsuzluk veya kart cezası olmadığı olmadığı durum. Hakan-Tarık tercihini de Prandelli'ye bırakıyorum. Veysel sağda Tarık solda olunca mı bekler daha verimli olur yoksa Tarık sağda Hakan solda mı daha verimli olur performanslarını görmeden bir şey diyemeyeceğim. Yani beklerin Veysel-Tarık mı yoksa Tarık-Hakan mı olacağını bırakalım hocamız karar versin, hangisi daha verimli olursa öyle olsun.

tarık tabiki. sag bek veysel, sol bek tarık lig veya şampiyonlar ligi farketmez. ayrıca şampiyonlar ligi için telles diyenler neye göre telles diyor anlamıyorum. hakan balta sol bekte telles ten daha iyi durumda. düzenli bir kadro tutturmalıyız CL ve lig çok faza isimler değişmemeliki takım uyumlu hale gelsin yoksa başarı gelmez.

Lig cl diye ayirirsak performans bozuklugu oluyor..

Telles de ligde bu saaten sonra yabanci sinirina takilir..

Hakan. Sağ'a da tarık geçer. Veyselle olmaz çünkü.

Geri
Üst Alt