Üye Görüşü Sizce Takımda Gruplaşma/Çeteleşme Var mı?

Sizce Takımda Gruplaşma/Çeteleşme Var mı ?

• Kullanılan toplam oy
    58
gecen gun kim yazmisti bulamadim o yuzden burada paylasiyorum, Baris Alper ayri, Icardi ayri grupta, malum Icardi ve Kerem yakin arkadas diye yazmisti.

Zerre ihtimal vermiyorum gruplasma olan takım 2 sene şampiyon olmayı bırak 6ayda patlar

Yok. Takımda ciddi bir rehavet var.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her takımda olur böyle şeyler.

Önemli olan gruplaşmanın bokunun çıkmaması. Yoksa herkes herkesle çok iyi arkadaş olacak bir şey diye yok.

Özellikle bizim gibi ülkelerde yabancıların daha çok birbirleriyle takılması kaçınılmaz bir şey. Mesela kimsenin beğenmediği Kerem kadar İngilizce konuşabilen yerli futbolcular olmadı bu takımda yıllarca. Mesela aklıma gelen Burak Selçuk Sabri gibi yıllarca bu takımda yer almış adamların İngilizce seviyesi çok düşüktü.

Ha tabi öte yandan buraya gelen yabancılar niye Türkçe öğrenmiyor orası da ayrı bir mesela. Git bakalım Almanya'ya Almanca veya İngiltere'de Ingilizce öğrenmeyen topçunun gözünün yaşına bakarlar mı 3.senesinde falan.

Dilden ziyade daha başka etkenler de var ama neyse. Önemli olan takımdaki ayrımları minimuma çekmek. Bunu yapacak bir kişi de yok şu an Erden Timur gittikten sonra.

çeteleşmesiz takım olmaz en güçlü çeteye sahip takım en iyi takımdır. Zibilyon tane çete var ve hepsi ayrı alemse o takımdan bir halt olmaz.

Geri
Üst Alt