Sizce, Uzaylılar Var mı Yok mu?

Sizce Uzaylılar Var mı Yok mu ?

• Kullanılan toplam oy
    48
1379391827-EarthsLoca-o.jpg

peki ya birden fazla evren varsa. evet. buyrun masaya yatıralım.

Varlığına delalet bir durum yok.

Dünyamızın kainatta büyüklüğü Çöldeki bir kum tanesi kadar. O kadar küçüğüz yani. Kainatta milyarlarca galaksi, yıldız var. Henüz kainatın sadece ufak bir kısmı hakkında bilgi sahibiyiz. Bilgi sahibi olmadığımız, hatta varlıklarından bile haberdar olmadığımız milyonlarca gezegen var. Bu kadar gezegenin sırf süs için olduğunu zannetmiyorum. Elbet aralarında yaşam bulunan gezegenler vardır diye düşünüyorum.

Öyleyse neden bizi ziyaret etmiyorlar, neden onlar hakkında hiçbir şey bilmiyoruz?

1. Bizi ziyaret etmedikleri belli değil. Belki de ziyaret ediyorlardır. Sonuçta dünyada bizim haberimiz olmadığı, bizden saklanan bir sürü şey var.
2. Onların çok üstün teknolojiye falan sahip oldukları ne malum? Filmlerde falan uzaylılar sanki insanüstü, çok ileri teknolojilere sahiplermiş gibi gösteriliyor. Ama gerçekte tam tersi olabilir. Belki onların da gezgenler arası yolculuk yapacak teknolojileri yok. Belki onlar seviye olarak bizden de geride.

Kısacası ben uzaylıların, daha doğrusu dünya dışında da yaşamın var olduğu inancına sahibim. Hatta bir değil, birden fazla gezegenler olabilir.

Son düzenleme:
Eskiden inanırdım var olduklarına.

Var diyorsak var işte amma tatava yaptınız.

Cem yilmazin dedigi gibi uzaylida olsa insan insandir:(
biraz fazla ictim iyi geceler

Aklıselim @Uğur Yılmaz renkdaşımız yok demiş, mantıklı bir açıklaması vardır herhalde!!!

Olmama ihtimali var mı?

Kuşkusuz koskoca evren sadece bu ahmak tür için var olamaz

Geri
Üst Alt