- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Reyiz sende bizi saplamiyoz diye iyice muptezel yaptin ha,hava buz evde toplandik arkadaslarla sakizdan uzo almistim onu devirdik.
Sakızda uzo kaç para ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reyiz sende bizi saplamiyoz diye iyice muptezel yaptin ha,hava buz evde toplandik arkadaslarla sakizdan uzo almistim onu devirdik.
Siyasi msj verecegine kap 70 ligini kordon cimlerde bulusalim.Olmama ihtimali var mı?
Kuşkusuz koskoca evren sadece bu ahmak tür için var olamaz
Daha ahmak türlerin varlığı da olasılık dahilinde.
O yuzden yok demek daha iyi.
%50 yetiyor. %90a cıkarmaya gerek yok.
Siyasi msj verecegine kap 70 ligini kordon cimlerde bulusalim.
%100 var maalesef![]()
17 avroya almistim litrelik,tabi avronun avro oldugu zamanlardi o donemSakızda uzo kaç para ?
türümüze hakaret etmeden yorumlar yaparsak sevinirim.
iyi forumlar
Hurafe hepsi reis. Tamam kel olanlarda vardir ama andromeda locasinin fotolarina bak sen. Hepsi ivan drago terk. Allahin uzaylisi diye adamlari kotuluyolar anca.heis bir konuda aydınlanmaya ihtiyacımız olabileceğini düşünmekteyim. Bir sual sorayım
Bu uzaylı görsellerinde elemanlar neden kel.
Onlarda mı kelliğe çare bulamamış durumdalar, eğer öyleyse yardımcı olalım medikalpark da 3000 liraya ekiyorlar.
Tanrıların arabaları Kitabından durumu incelersek Müteahhitlik yapmışlıkları da vardır Uzaylı dostlarımızın.
Beethoven 13 yaşında ilk bestesini yaparken yanında uzaylılar vardı. (Yaş yanlış olabilir)
ikinci dünya savaşında uzaylı teknolojisi kullanıldı, yardım alındı.
Sümerler, Mayalar hep uzaylı dostlarımız sayesinde tarihe bir şeyler kazandırdılar. Belki de kendileri bizzat uzaylıydı.
Günümüze gelecek olursak, Obama Reptilian ırkından, aynı zamanda bu ırk dünyayı yönetiyor.
Bu ırkla dünyalılar arasında yapılan anlaşmalar mevcut.
Uzaylılar aslında türk, veya aslında Müslüman gibi söylemler dinledik.
Bunlara tek tek bakıyorum da, neler atlatmışız.
Bunların bir de türkiye şubesi var, haktan akdoğan. Çıktığı her programda çok şey bildiğini fakat çok azını paylaşabildiğini söyleyen gizemli bir abimiz.
Uzaylılar vardır, yoktur gibi bir yorum yapacak değilim lakin şu yukarı da yazdığım söylemlere bakacak olursak, sanki insanları bu duruma getirenlerin aslında uzaylılar olduğunu, uzaylıların gizli yardımları olmasa insanoğlunun fonksiyonsuz bir durumda kalacağı sonucunu çıkarabiliriz biraz. Bu ne kadar içinize siniyor bilmiyorum.
Beyaz kuğu, okyanus, tek odada kalan adamın evde yalnızım demesi gibi örneklemelerde yukarıda yazdıklarımdan farksızdır benim gözümde. Kaotik bir yapıya böyle örneklemeler yakışmıyor sanki.