Sizce, Uzaylılar Var mı Yok mu?

Sizce Uzaylılar Var mı Yok mu ?

• Kullanılan toplam oy
    48
türümüze hakaret etmeden yorumlar yaparsak sevinirim.
iyi forumlar

Daha ahmak türlerin varlığı da olasılık dahilinde.

O yuzden yok demek daha iyi.

%50 yetiyor. %90a cıkarmaya gerek yok.

bah halen hakaretler devam ediyor

Vasfi köstebek misin bilader.

Vasfi mesajı editle konu burada kapansın moddaş.

türümüze hakaret etmeden yorumlar yaparsak sevinirim.
iyi forumlar

heis bir konuda aydınlanmaya ihtiyacımız olabileceğini düşünmekteyim. Bir sual sorayım

Bu uzaylı görsellerinde elemanlar neden kel.

Onlarda mı kelliğe çare bulamamış durumdalar, eğer öyleyse yardımcı olalım medikalpark da 3000 liraya ekiyorlar.

heis bir konuda aydınlanmaya ihtiyacımız olabileceğini düşünmekteyim. Bir sual sorayım

Bu uzaylı görsellerinde elemanlar neden kel.

Onlarda mı kelliğe çare bulamamış durumdalar, eğer öyleyse yardımcı olalım medikalpark da 3000 liraya ekiyorlar.
Hurafe hepsi reis. Tamam kel olanlarda vardir ama andromeda locasinin fotolarina bak sen. Hepsi ivan drago terk. Allahin uzaylisi diye adamlari kotuluyolar anca.
Bi nevi tipik cahil dunyali kiskancligi.

yok , ankete yok seçeneğine tıklayarak bu bilimsel çalışmaya bir katkıda bulundum.

9d146fc566d30e0f68835b469e53c082.jpg

Bilmiyorum veya bilemeyiz cevabına eyvallah ama eyyy yok diyenler yatacak yeriniz yok.

Tanrıların arabaları Kitabından durumu incelersek Müteahhitlik yapmışlıkları da vardır Uzaylı dostlarımızın.

Beethoven 13 yaşında ilk bestesini yaparken yanında uzaylılar vardı. (Yaş yanlış olabilir)

ikinci dünya savaşında uzaylı teknolojisi kullanıldı, yardım alındı.

Sümerler, Mayalar hep uzaylı dostlarımız sayesinde tarihe bir şeyler kazandırdılar. Belki de kendileri bizzat uzaylıydı.

Günümüze gelecek olursak, Obama Reptilian ırkından, aynı zamanda bu ırk dünyayı yönetiyor.

Bu ırkla dünyalılar arasında yapılan anlaşmalar mevcut.

Uzaylılar aslında türk, veya aslında Müslüman gibi söylemler dinledik.

Bunlara tek tek bakıyorum da, neler atlatmışız.

Bunların bir de türkiye şubesi var, haktan akdoğan. Çıktığı her programda çok şey bildiğini fakat çok azını paylaşabildiğini söyleyen gizemli bir abimiz.

Uzaylılar vardır, yoktur gibi bir yorum yapacak değilim lakin şu yukarı da yazdığım söylemlere bakacak olursak, sanki insanları bu duruma getirenlerin aslında uzaylılar olduğunu, uzaylıların gizli yardımları olmasa insanoğlunun fonksiyonsuz bir durumda kalacağı sonucunu çıkarabiliriz biraz. Bu ne kadar içinize siniyor bilmiyorum.

Beyaz kuğu, okyanus, tek odada kalan adamın evde yalnızım demesi gibi örneklemelerde yukarıda yazdıklarımdan farksızdır benim gözümde. Kaotik bir yapıya böyle örneklemeler yakışmıyor sanki.

Var ama onlarda bizim gibi geri kalmışlar herhalde, biz onları bulamıyoz onlar bizi bulamıyo

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tanrıların arabaları Kitabından durumu incelersek Müteahhitlik yapmışlıkları da vardır Uzaylı dostlarımızın.

Beethoven 13 yaşında ilk bestesini yaparken yanında uzaylılar vardı. (Yaş yanlış olabilir)

ikinci dünya savaşında uzaylı teknolojisi kullanıldı, yardım alındı.

Sümerler, Mayalar hep uzaylı dostlarımız sayesinde tarihe bir şeyler kazandırdılar. Belki de kendileri bizzat uzaylıydı.

Günümüze gelecek olursak, Obama Reptilian ırkından, aynı zamanda bu ırk dünyayı yönetiyor.

Bu ırkla dünyalılar arasında yapılan anlaşmalar mevcut.

Uzaylılar aslında türk, veya aslında Müslüman gibi söylemler dinledik.

Bunlara tek tek bakıyorum da, neler atlatmışız.

Bunların bir de türkiye şubesi var, haktan akdoğan. Çıktığı her programda çok şey bildiğini fakat çok azını paylaşabildiğini söyleyen gizemli bir abimiz.

Uzaylılar vardır, yoktur gibi bir yorum yapacak değilim lakin şu yukarı da yazdığım söylemlere bakacak olursak, sanki insanları bu duruma getirenlerin aslında uzaylılar olduğunu, uzaylıların gizli yardımları olmasa insanoğlunun fonksiyonsuz bir durumda kalacağı sonucunu çıkarabiliriz biraz. Bu ne kadar içinize siniyor bilmiyorum.

Beyaz kuğu, okyanus, tek odada kalan adamın evde yalnızım demesi gibi örneklemelerde yukarıda yazdıklarımdan farksızdır benim gözümde. Kaotik bir yapıya böyle örneklemeler yakışmıyor sanki.

İşaretlediğim kısım biraz kurtlar vadisini izledikten sonra '' yoh artık hıııamııaa neymiş bu istihbarat örgütleri yahu amma da abartmışlar '' deyip istihbarat örgütlerinin kendi ülkeleri lehine olacak şekilde yabancı ülkelerin aleyhine işler yapmadığına inanmak gibi bir şey olmuş kanımca.

Dünya dışı zeki yaşamı kabul etmek demek yukarıda saydığın şeyleri kabul etmek anlamını taşımıyor.

Beyaz kuğu meselesinde kesinlikle haklısın, ben de aynı fikirdeyim. Dediğin argümanla dünya dışı yaşama inanmak absürt, lakin o argüman kadar basit değil ama olay. Pek çok verinin birleşiminden ortaya çıkan değerlendirmeler mevcut... Mesela bugüne kadar asla yaşam olamaz denilen ve bildiğimiz yaşam şekliyle uzaktan yakından alakası olmayan arsenikte yaşayan bakteriler buna bir örnek olarak verilebilir... Buraya yazılamayacak kadar çok ve şahsen beni fersah fersah aşacak konu var. Tam manasıyla hakim olmadığım şeyleri sanki çok iyi biliyormuşum gibi yazmak istemiyorum, ama istersen link verebilirim boş bir zamanda.

Yaşam nasıl oluşuyor, hangi şartlarda yeşeriyor bunları bilmiyoruz insanoğlu olarak. Sadece dünya örneği üzerinden çıkarımlarda bulunuyoruz ki o çıkarımlar bile kesin değil, yukarıda örneğini verdiğim arsenikte yaşam olayı alt üst etti pek çok teoriyi.

Daha emekleme aşamasında bile olmadığımız kuantum fiziği daha şimdiden ezberlerimizi yıkmaya başladı, cidden hiç bir şeye vakıf değiliz. Daha dibimizdeki ay'ın nasıl oluştuğunu tam çözememişiz, güneş sistemi dışında yer alan gezegenlere değil ayak basmak bunun hayalini bile kuramıyoruz böyle bir ortamda kesin bir şekilde dünya dışı zeki yaşam yoktur denmesini doğru bulmuyorum, ha diyenede diyecek lafımız yok tabi :D

Sana cevap olarak değil, genel olarak neye tilt oluyorum biliyor musun ? Hristiyanlar üzerinden gideyim şimdi sıkınıt olmasın; herif hz yunus'un 40 yıl balinanın içinde yaşadığına sorgusuz sualsiz inanıyor, ama konu dünya dışı yaşam olunca olmaz diyor başka da bir şey demiyor. Bana cidden çok komik ve tuhaf geliyor bu durum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt