Sizce Yılın Futbolcusu

Ertuğrul Kaya

Tecrübeli Üye
UEFA tarafından 4'üncüsü verilecek Avrupa'nın En İyi Oyuncusu Ödülü'ne 2013-2014 sezonunda aday olan 10 isim açıklandı.

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Avrupa'nın En İyi Oyuncusu Ödülü için İspanya'nın Atletico Madrid kulübünde oynayan milli futbolcu Arda Turan'ın da aralarında bulunduğu 35 oyuncu arasından seçilen 10 kişilik aday listesi belli oldu.

Oylama sonucunda son 3 aday arasına kalan isimler 14 Ağustos'ta açıklanacak. Ödül, 28 Ağustos'ta yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşaması kura çekiminde sahibini bulacak.

Trtspor

Sizin favoriniz kim?

Benim için Sergio Ramos ama ekmeğini Ronaldo yiyecek.

Ronaldo'ya verilmesi lazım gelir bence. Ama Di Maria'da çok iyi sezon geçirdi.

Bunu da Messi'ye verseler şaşırmam artık.

Dip: Dünya Kupası performansları yanıltıcı olabilir.

Lahm'in oldugu bir listede Ramos neden yok anlamadim?

Suarezle ronaldo kapışır messinin adı dahi geçmemeli açıkcası bir messici olarak söylüyom

Hesap Makinesi

Eğer en büyük başarıyı cl olarak algılayacaksak cl finalini aldıran adam di maria yılın futbolcusudur

Real Madrid , kupaların kupası Şampiyonlar Ligini kaldırdı , CR # 7 veya Di Maria olmalı ancak CR # 7 seçilir diye düşünüyorum.

Bence Luis Suarez. Adam aldı bilidğin tek başına sırtında taşıdı liverpool u. Bence liverpool bu sene onun yokluğunda çok bocalayacak.

Ronaldo bu sene 2 kupa kazandi ( isp. kupasinda oynamadi ama) ve iki önemli kulvardada gol krali oldu ( cl de rekor kirarak)

dunya kupasinda Portekizin erken elenmesinj Ronaldomun uzerine atilamaz oynamasi bile mucizeydi

Geri
Üst Alt