Size Göre En Güzel Arabalar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muscle Cars bir başka oluyor be...

'67 Mustang derim

1967-ford-mustang-wallpaper.jpg

Ey8lD9.gif

John Wick 2 den ...

Son düzenleme:
İnşallah ilerleyen zamanlarda şundan alıp uğraşmak istiyorum.

Kanser eder insanı bu. Hiç girme o toplara r'taş.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Araba kullanıyor musun? Marka/model ne?
Kullanırım ama sadece gerektiğinde. Markanın modelin ne önemli var paylaşmak istemiyorum 2006 model bu kadar söyleyeyim

530x384-ADRIA-FTP_PHOTOS_S18_MOTORHOME_MATRIX_MATRIX+SUPREME_HERO_611_Matrix_Supreme_670SL_front-obr.png

O lüküs mü lüküs arabalarınızdan 3 tane bile olsa, hemen satar; bunun önce gelişmiş, sonra da daha gelişmiş modellerine bakarım..

Kullanırım ama sadece gerektiğinde. Markanın modelin ne önemli var paylaşmak istemiyorum 2006 model bu kadar söyleyeyim

Sadece merak ettim neden gizem yaratıyorsun anlamadım :) Herkesin Ferrari'si yok yani. Bende de i20 var mesela fotosunu ilk sayfada paylaştım. Altında bir şey arama, sadece merak ettim.

Bentley

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

volvo-s90-luxury-sedan-hero-all_d.jpg

Mesele otomobil olunca, ekonomik sorun yoksa; alternatifsizler ilk ve son tercihtir...

x6 m tüm suvlari tokatlar gencler

maxresdefault.jpg

000-mercedes-benz-fahrzeuge-maybach-s-klasse-560-4matic-x222-3400x1440px-1-1700x720.jpg

s maybachlar da cok tassakli araclardir

Sadece merak ettim neden gizem yaratıyorsun anlamadım :) Herkesin Ferrari'si yok yani. Bende de i20 var mesela fotosunu ilk sayfada paylaştım. Altında bir şey arama, sadece merak ettim.

bendede i20 jump var iyi kaçıyor ama dimi renkdaş?

Geri
Üst Alt